Trebuie sa imi protejez telefonul de acum

Utile

Stim cu toti cat de intens folosim telefonul, fie in interes personal, fie in interes profesional.. Astfel, prin utilizarea intensiva si pastrarea telefonului mobil in buzunar sau in geanta putem sa-i provocam acestuia zgarieturi sau pete pe ecran. Pentru a preveni astfel de probleme, specialistii de la Prestige GSM recomanda cele mai bune solutii care sa ne ajuta sa pastram telefonul intr-o stare buna de functionare pe o perioada indelungata de timp.

Astfel, pentru a proteja ecranul unui telefon mobil se recomanda utilizarea unei folii, pe piata existand mai multe variante: de sticla, anti-amprenta, tip oglinda, duo protect care se aplica atat pe fata ecranului, cat si pe spatele smartphone-ului, antireflux care va reduce la minim reflexia luminii si a razelor ultraviolete sau folii anti-soc care protejeaza ecranul impotriva loviturilor puternice sau a cazaturilor accidentale. Dintre toate aceste tipuri de folii de protectie, cele mai eficiente sunt cele de sticla pentru ca au o grasime de 0,3 mm si mai mult decat atat protejeaza ecranul telefonului impotriva zgarieturilor, a prafului si a socurilor.

In cazul in care ai un smartphone Apple alege o folie de protectie a ecranului pentru Iphone X, acesta fiind un telefon fragil si predispus accidentelor. Lipsa acestei folii de protectie il predispune la daune serioase, inclusiv la cele mai mici cazaturi sau accidente. Din acest motiv, specialistii de la Prestige GSM iti vor recomanda protectia telefonului tau cu folie de sticla securizata. Foliile de protectie de la Prestige GSM sunt compatibile cu toate modele iPhone si vor oferi protectie impotriva zgarieturilor si a loviturilor. Ca urmare vei avea un telefon pregatit in caz de accident cu ajutorul unor folii de sticla pentru iPhone 5S, SE.

Prestige GSM este un service care asigura produse de cea mai inalta calitate deoarece multumirea cleintului este cea mai importanta. Foliile de protectie sunt de cea mai inalta calitate, nu agata si nu produc nici un disconfort atunci cand se va folosi telefonul. Mai mult decat atat, foliile asigura o transparenta de 100%, avand o claritate perfecta pentru ca nimic sa nu impiedice buna functionalitate a telefonului. De fapt, acestea sunt o bariera invizibila intre telefon si orice suprafata cu care acesta va intra in contact.

Si pentru ca lucurile sa se desfasoare cat mai usor, foliile de sticla de la Prestige GSM se aplica foarte usor, au capacitatea de a pastra culorile originale ale display-ului si se potrivesc perfect pe dimensiunea telefonului tau.

Te asteptam cu mult drag sa ne treci pragul pentru ca si tu sa ai cele mai bune produse cu care sa poti sa-ti desfasori activitatea fara ca nimic sa-ti perturbe linistea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *