Alege aici pachetul care ti se potriveste

Utile

Atunci cand trebuie sa organizezi o inmormantare, probabil ca stii deja ca exista o multime de detalii care pot face diferenta si exista multe sarcini care trebuie efectuate. Totusi, in asemenea cazuri mai bine te lasi pe mana specialistilor intrucat acestia dispun de experienta necesara si promit cele mai bune rezultate. Asadar, la https://serviciifunerareluca.ro/ ai la dispozitie mai multe pachete din care sa alegi in functie de nevoi si de buget si stii ca aici vei gasi intotdeauna solutiile pe care le cauti.

Este mult mai simplu sa te lasi pe mana specialistilor si datorita faptului ca ajungi sa faci mari economii de timp de fiecare data cand te confrunti cu asemenea momente. In plus, vei avea timpul necesar pentru a-l petrece cu tine si pentru a-ti fi mai usor sa depasesti orice moment greu din viata ta. La Casa Funerara Luca poti sa te orientezi catre pachetul potrivit si chiar si cel mai accesibil din punct de vedere financiar poate fi exact ceea ce aveai nevoie.

Asadar, acesta costa numai 1000 de lei si foarte important este ca aceasta suma va fi restituita in totalitate familiei, ceea ce presupune ca nu vei plati nimic pentru inmormantare. De asemenea, acest pachet cuprinde oricum tot ce este nevoie in cadrul unei inmormantari asa ca aici putem aminti printre altele de sicriul complet echipat, cu tot cu lenjerie, crucea de lemn inscriptionata, setul de orare, atat cel mic, cat si cel mare, dar si tot ce e nevoie cu privire la decedat, de la toaletare, pana la preluare, manipulare, transport si nu numai. Bineinteles, este nevoie si de doctorul care sa se ocupe de constatarea decesului si de imbalsamare, fiind emise si cerrtificatele necesare in acest sens.

Cu alte cuvinte, chiar daca acesta este pachetul de baza, cuprinde tot ce este nevoie in cadrul unei inmormantari. In schimb, daca nu esti multumit si iti doresti ceva superior, atunci, cu siguranta, merita sa te orientezi catre pachetul ce costa doar 2200 de lei sau poate catre cel de aproape 4000 de lei. Ambele vin cu avantajul ca daca sunt achitate cu talonul de pensie, diferenta este restituita familiei.

Totusi, cine isi doreste doar cele mai bune produse si servicii in cazul unei inmormantari, cu siguranta, se va putea orienta catre pachetul de top de la https://serviciifunerareluca.ro/ acesta fiind accesibil la aproape 8000 de lei. In schimb, din aceasta suma totala, circa 3000 de lei sunt restituiti familiei si, bineinteles, pachetul cuprinde tot ce este nevoie pentru o asemenea ceremonie, cu diferenta ca totul este de o calitate superioara. Asadar, Casa Funerara Luca vine cu propuneri potrivite pentru toata lumea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *