Stii unde sa te relaxezi in weekend?

Utile

Dintre toate tipurile de masaje, masajul erotic este cel care presupune concentrarea atentiei pe zonele erogene, iar tehnicile de masaj sunt neconventionale. Uneori, masajul in sine este un rasfat pentru tot corpul, iar mangaierile sunt o delectare. Spre deosebire de masajul clasic sau cel exotic, in cazul masajului erotic vorbim despre stimularea simturilor, despre un masaj bland, nu intens, care in cele din urma duce la trairi explozive.

Masajul erotic nu inseamna in toate cazurile nuditate totala. In lista de servicii de masaj de lux de la Confidential exista optiuni pentru masaj topless sau nud. In functie de cum se simte fiecare client mai confortabil si care ii este limita din punct de vedere al experientei intime, acesta poate opta pentru oricare dintre cele doua. Totodata, asta presupune ca si contactul in sine intre maseuza si client este unul mai limitat.

In cadrul sedintelor de masaj erotic se pot folosi uleiuri speciale. Astfel, la cerere, maseuzele pot folosi ulei de argan, ce este renumit pentru o multime de efecte benefice. Acesta are un rol eficient la realizarea masajului, astfel incat, miscarile senzuale sunt amplificate, pielea este rasfatata, iar persoana este absolut delectate.

In functie de optiunile fiecaruia, masajul erotic poate implica mai multe maseuze. Deoarece accentul nu este pe tehnica in sine de masaj si de aplicare a presiunii asupra unor zone ale corpului, masajul erotic poate fi mai mult despre delectarea vizuala si cea a simturilor, cand mai multe prezente feminine sunt alaturi de tine. In aceasta categorie intra cei care nu se lasa prea usor convinsi si impresionati de masajul simplu si isi vor testa limitele incercand mai multe prezente de tip maseuze.

Un alt beneficiu pe care il ofera salonul Confidential este ca masajele erotice pot avea loc in cadrul salonului, varianta cea mai indicata, dar cu posibilitatea de a incerca si varianta de masaj la hotel. O astfel de varianta este indicata mai ales celor care sunt turisti, in deplasare, celor care isi doresc sa testeze lucrurile altfel. La salonul Confidential sunt puse la dispozitie toate conditiile de lux astfel incat masajul sa se desfasoare in maxima siguranta, in intimidate.

La un masaj clasic sau exotic vei merge atunci cand simti nevoia sa te relaxezi, dar la un masaj erotic mergi atunci cand iti doresti mai mult decat relaxare, iti doresti sa traiesti o fantezie, sa traiesti intensitatea unor momente, unor emotii altfel.

Masajul erotic presupune o mare diferenta care tine de experienta in sine, asadar, masajul erotic este despre trairi si fantezii.

In concluzie, te asteptam la Confidential, salonul tau de masaj erotic care iti va oferi servicii de lux si o experienta de neuitat, care te va face sa revi de fiecare data cand vrei sa scapi de rutina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *