De ce nu iti transformi biroul intr-unul mai bine organizat?

Utile

In zilele noastre una dintre cele mai frecvente idei de design interior folosite este montarea de pereti de sticla securizata pentru incaperile rezidentiale sau pentru spatiile de birouri.

Pot fi realizate partitii cu sticla securizata de diferite dimensiuni care sunt adaptate stilului, cu posibilitatea de a instala diferite sisteme de actionare, fie de culisare, fie deschidere stanga/dreapta sau actionare armonica prin suprapuneri. Nu vor fi necesare modificari structurale si ca urmare nu vor fi costuri suplimentare. Compartimentarea cu pereti din sticla nu va avea nevoie de sudura pentru ca prinderile sunt realizate din elemente de feronerie rezistente si discrete, oferind spatiului un aspect elegant. Cu ajutorul peretilor din sticla pot fi realizate diviziuni functionale care vor permite o circulatie naturala a luminii.

Prin amenajarea cu pereti de sticla vom avea avantajul ca sticla este securizata, iar riscul de a se sparge este minim datorita elasticitatii. In cazul in care este solicitata peste limitele de rezistenta, sticla securizata se sparge prin fragmentare in particule mici si nici nu va prezenta risc major de accidentare. O sticla securizata rezista la socuri de cinci ori mai mari decat sticla obisnuita. Datorita proprietatilor anti fonice, spatiile vor fi protejate impotriva zgomotelor, iar rezistenta la presiuni mecanice este ridicata.

Sticla este un material de constructii care ofera avantaje estetice extraordinare, insa prelucrarea sticlei este un proces pretentios. Exigenta in calitatea materiei prime este importanta, conteaza atentia in timpul procesului de securizare, experienta in alegerea imbinarilor si inspiratia in materie de proiectare in functie de spatiu sunt elemente care aduc valoare pentru solutia de compartimentare impotriva spatiului disponibil.

Peretii din sticla sunt disponibili intr-o varietate de culori, acestia pot fi personalizati cu insertii grafice sau pot fi sablati pentru a oferi intimitate.

Interioarele din pereti de sticla sunt remarcabile datorita calitatilor sticlei. Acestea creeaza un spatiu cu tranzitie libera a privirii, se curata usor, izoleaza fonic si termic, iar fiabilitatea materialelor isi dovedeste eficienta economica si practica in timp. Se poate opta pentru compartimentari cu pereti din sticla pentru birouri, sali de conferinta, showroom-uri. Compartimentarile sunt gandite sa ofere un echilibru intre aspectul privat si cel public, astfel incat functionalitatea peretilor sa isi mentina utilitatea, dar si sa ofere spatiu mental pentru imaginatie prin transparenta.

MM Construct ofera solutii tehnice de prelucrare a sticlei securizate in functie de proiectul de amenajare interioara. Echipa de arhitecti este adepta consultantei cu privire la proiectele de compartimentari cu pereti din sticla deoarece produsele pe care le ofera sunt personalizate, iar parametrii spatiului disponibil difera in functie de locatie.

MM Construct este o firma cu o vasta experienta in domeniu ce dispune de cele mai moderne echipamente si materiale astfel incat fiecare client sa fie multumit de serviciile prestate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *