Am descoperit aici vinurile mele preferate

Utile

Stim cu totii ca vinul este supranumit si „bautura zeilor”. Este cea mai diversificata bautura din lume, cea mai eleganta si cea care schimba momentele simple in adevarate ocazii. Insa adesea, multitudinea de optiuni face sa ne fie greu sa alegem vinul perfect pentru o anumita ocazie.

Fie ca esti in cautare de vinuri albe bune pentru un eveniment specific, fie ca vrei sa experimentezi gusturi noi, crama Budureasca te intampina cu optiuni variate ca tu sa descoperi vinul potrivit.

Vinurile create din Feteasca Alba sunt unele dintre preferatele romanilor. Feteasca Alba este unul dintre cele mai vechi si cele mai raspandite soiuri romanesti de struguri. Acesta este cultivat in mai multe zone ale tarii, printre care si Transilvania, Moldova sau Muntenia.

Un alt vin foarte bun, aromat, cu esenta florala, este cel obtinut din Feteasca Regala. In magazinul online Budureasca poti explora diferite vinuri create din acest soi de struguri.

Daca iti plac vinurile dulci sau demidulci, mai aromate, poti alege un vin creat din Tamaioasa Romaneasca. Acest soi se cultiva pe teritoriul tarii noastre de cateva mii de ani, fiind intalnit in cadrul mai multor podgorii, printre care si Dealu Mare.

Crama Budureasca propune si vinuri albe bune din soiuri precum Sauvignon Blanc. Acesta este poate unul dintre cele mai populare vinuri frantuzesti. Din acest soi se poate obtine un vin alb sec, demisec sau dulce, fiind un soi versatil. Aceste vinuri au un potential mare de invechire, iar daca se pastreaza pret de cativa ani in butoaie de lemn va capata o aroma fructata foarte apreciata de iubitorii de vinuri.

Si Pinot Gris este un soi foarte popular. Acesta provine din regiunea Burgundia din Franta si se cultiva de cateva sute de ani. Prima data a aparut in tara noastra in Transilvania de unde s-a raspandit rapid. Vinul obtinut din acest soi este dulce, aromat, floral si poate fi invechit in timp.

Rasfata-ti papilele gustative cu vinuri create din toate aceste soiuri la Budureasca, un magazin online care iti pune la dispozitie toate resursele de care ai nevoie pentru a gasi simplu si usor exact ceea ce iti doresti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *