Afacerea ta poate sa inceapa aici

BUSINESS

Numarul antreprenorilor din Romania a crescut considerabil in ultimii ani in conditiile in care e mai usor astazi sa iti deschizi propria afacere. Totusi, drumul catre succes e presarat cu obstacole, iar multe dintre acestea fac referire la obtinerea finantarii necesare. Nu e deloc simplu si posibilitatile sunt limitate, insa orice antreprenor modern are nevoie de solutii pe masura, iar Omnicredit reprezinta locul ideal catre care se pot orienta multi. Aici sunt propuse cateva solutii financiare ce merita luate in calcul, printre care putem aminti si de factoring cu regres.

Ce este factoring-ul

Inainte de toate poate ca ar trebui sa stii ce este factoring-ul, produs financiar care se dovedeste a fi ideal in special pentru firmele mici si mijlocii ale caror produse si servicii sunt vandute cu facturi la termen de plata. De multe ori poate fi nevoie de incasarea mai repede a banilor, fara sa mai fie nevoie sa se astepte pana la data scadenta, iar aici intervine Omnicredit prin faptul ca iti poti cesiona creantele si primi banii pe loc. E nevoie doar de numai cateva click-uri pentru a-ti debloca lichiditatile, astfel ca totul e simplu, rapid si comod. Te bucuri de mai multa flexibilitate pe aceasta cale, dar si de rapiditate.

De ce Omnicredit

Merita sa apelezi la Omnicredit din mai multe puncte de vedere, in primul rand pentru ca aceasta este prima platforma fintech de finantare exclusiv online din Romania. De-a lungul timpului Omnicredit a pus umarul la dezvoltarea a nenumarate companii din toate domeniile, iar aici te aseapta mai multe solutii de finantare, pe langa factoring cu regres.

Pentru orice afacere

Solutiile propuse de Omnicredit se dovedesc a fi ideale pentru orice afacere, motiv pentru care nu sunt impuse limite, iar daca iti doresti sa iti dezvolti propria firma de IT, o vei putea face, la fel ca si atunci cand vrei sa deschizi o florarie, un cabinet stomatologic, un teren de sport sau o sala de fitness, poate un cabinet de kinetoterapie, o ferma, posibilitatile sunt nelimitate si merita sa vezi cum poti fi ajutat.

Direct online

Aici ai posibilitatea de a rezolva totul direct online, adica nu mai trebuie sa iesi din birou pentru a obtine finantarea de care ai nevoie. Bineinteles, pe aceasta cale se fac economii considerabile de timp, ceea ce presupune ca fiecare antreprenor va avea libertatea de a-si gestiona activitatea asa cum se cuvine.

Rezolvi totul imediat

In plus, totul se rezolva imediat, iar la Omnicredit sunt de ajuns chiar si numai 30 de secunde pentru a face un cont pe platforma. Mai departe, se incarca documentele solicitate, iar in cel mult o ora se primeste un raspuns cu privire la finantare. Daca acesta e afirmativ, atunci in maxim 8 ore suma solicitata va fi virata in cont.

Ai parte de profesionalism

Te bucuri de mult profesionalism, iar specialistii Omnicredit se remarca cu o experienta de peste 15 ani in domeniu, ceea ce presupune ca nu exista vreo problema care sa fie mult prea complicata si care sa nu isi gaseasca solutia aici. In plus, antreprenorii au ocazia de a dobandi noi cunostinte care sa le fie de folos atunci cand isi desfasoara activitatea.

Fara birocratie

Nu in ultimul rand, daca alegi factoring cu regres de la Omnicredit scapi de grija birocratiei, cea care pune bete in roate dezvoltarii a nenumarate firme. Aici totul se desfasoara rapid, simplu si comod, fara probleme si fara batai de cap, cu un minim de documente solicitate pentru a fi mult mai simpla dezvoltarea afacerii tale, indiferent de domeniul de operare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *