Nu au cum sa lipseasca aceste produse de baza din arsenalul unui medic

Sanatate

Un rol important in categoria materialelor de unica folosinta il au manusile medicale de unica folosinta. Acestea sunt foarte utile in multe domenii, nu doar in cel medical, respectiv in domeniile in care este necesara o igiena riguroasa, care sa asigure protectie maxima in fata oricarei posibilitati de contaminare. Cu ajutorul manusilor de unica folosinta este protejata atat persoana care le poarta, cat si persoanele cu care aceasta vine in contact. Mai mult decat atat, nu doar persoanele sunt protejate, ci si produsele.

Manusile de unica folosinta sunt folosite in domeniul medical uman, veterinar sau de laborator, cat si in alte domenii, in care protectia este o prioritate. Acestea sunt cea mai simpla metoda prin care sunt eliminate riscurile dintre cele mai mari cum ar fi transmiterea de germeni, bacterii sau fungi. Chiar daca ni se poate parea ciudat, inclusiv in saloanele de manichiura se folosesc aceste manusi de unica folosinta, deoarece oricine poate fi indreptatit sa le foloseasca daca considera ca acest lucru este necesar. Manichiuristele pot purta aceste manusi ca masuri impotriva bolilor de piele care pot fi contagioase sau pentru a elimina riscul de contaminare cu sange infectat, in cazul in care se produce un accident minor in utilizarea forfecutelor.

Manusile medicale de unica folosinta nu sunt doar niste manusi, intrucat ele se pot diferentia prin marimi, culori, materialul din care sunt confectionate, daca sunt pudrate sau nu, daca sunt sterile sau nu. Culorile pot inveseli atmosfera si sa-i dea o nota de optimism, mai ales cand pot sa devina o pata de culoare intr-un mediu ce este dominat de alb. Cu atat mai mult, manusile colorate pot fi de efect intr-o sectie de pediatrie, deoarece cei mici sunt atrasi de culori, iar ele le pot distrage atentia de la lucrurile mai putin placute. Daca esti medic pediatru acum poti comanda de la MedAZ manusi de unica folosinta albastre care pot da o nota de optimism.

MedAZ pune la dispozitia clientilor manusi medicale de unica folosinta transparente, albe, roz, albastre, manusi de examinare sau manusi chirurgicale, din latex, nitril sau vinil, iar marimile disponibile sunt XS, S, M, L si XL.

MedAZ pune la dispozitia clientilor tot suportul necesar pentru achizitionarea produselor de care aveti nevoie prin asigurarea de servicii sigure, eficiente si complete, pentru a sustine eficienta si calitatea actului medical si nu numai. Prin magazinul online MedAZ este asigurata o gama diversa de produse la preturi accesibile si la cele mai avantajoase oferte din domeniu.

Calitatile care definesc acest distribuitor sunt promptitudinea, seriozitatea si profesionalismul cu care este tratat fiecare client.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *