E mai simplu sa ai grija de tine cand stii ce trebuie sa mananci

Sanatate

Daca ar fi sa analizam obiceiurile alimentare din tara noastra am afla ca o mare parte din populatia activa recurge la orare de masa dezorganizate din lipsa unui program flexibil la locul de munca, precum si la mese semipreparate, mancaruri de tip fast food sau cantitati in exces de bauturi cu continut mare de zahar si cofeina, totul in timp ce incearca sa mentina un nivel ridicat de productivitate la job, dar si un aspect fizic la standarde ridicate.

In acelasi timp, desi acest stil de viata este abordat in contextul lipsei momentelor de repaus pe parcursul intregii zile, rezultatele pe termen lung insumeaza de cele mai multe ori probleme de sanatate mai mult sau mai putin grave, dar si o acumulare de kilograme in plus. Tinand cont de toate aceste obstacole, apelarea la o persoana specializata in domeniul nutritiei poate veni ca o schimbare binevenita a alimentatiei si, pe termen lung, a intregului stil de viata. Daca si tu doresti sa dai o sansa acestui demers pentru sanatatea ta, nu ezita sa cauti mai multe informatii despre programul de coaching oferit de raluca mihaela.

Cum ne poate ajuta un expert in coaching

Pe fondul stresului si a incercarii de a aduce in prim plan toate problemele cu care ne confruntam zi de zi, nu mica ne este mirarea atunci cand de multe ori ne simtim obositi, agasati si fara chef atunci cand vine vorba de munca si interactiunea cu ceilalti. Luand in considerare toate aceste probleme, mancarea poate fi ultimul lucru caruia ne gandim sa ii acordam atentie, desi de multe ori aceasta poate fi una din sursele principale ale disconfortului. Din aceasta perspectiva, cu cat ne bazam mai mult pe produse procesate in detrimentul celor naturale, cu atat carentele din corpul nostru se vor accentua, rezultand in manifestari care pot progresa pana la stadiul de patologii cronice. Astfel, cu cat constientizam mai repede avantajele unei nutritii corespunzatoare, cu atat putem incepe mai din timp sa avem grija la ce ii servim organismului nostru.

Apelati cu incredere la serviciile unui profesionist in domeniu

In ceea ce priveste relatia pe care o stabilim cu un nutritionist, trebuie sa avem in vedere ca rolul acestuia nu este de a impune restrictii sau de a urmari un sir de numere de pe cantar, scopul consultantei in acest domeniu fiind de a ne atribui reguli simple, pe care sa le putem mai apoi aplica nu doar pe o perioada scurta de timp. Programul de coaching oferit de Raluca Mihaela va poate oferi tot ce tine de analiza propriilor obiceiuri alimentare si stabilirea unui plan nutritional adecvat, precum si date suplimentare referitoare la activitatea fizica ce va va ajuta sa va atingeti scopul mai repede. Astfel, intr-o perioada de doar 3 luni, puteti invata tot ce trebuie despre impactul somnului, stresului si a alimentatiei asupra organismului, precum si metode de a-l ajuta sa fie in cea mai buna forma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *