Unde ne putem relaxa la sfarsit de saptamana

Uncategorized

Majoritatea dintre noi nu stim sa apreciem sanatatea la adevarata sa valoare si de multe ori punem pe primul plan problemele, proiectele, termenele limita pentru rezolvarea unor sarcini de lucru, traim intr-un stres intens, iar toate acestea ajung sa ne afecteaze organismul in timp. Tocmai din acest motiv, specialistii de la Casa Jad Boutique, prin serviciile pe care le ofera isi doresc sa scoata in evidenta cat de importanta este sanatatea, ca trebuie sa o apreciem atunci cand o avem si sa o intretinem.

Casa Jad Boutique este un centru wellness care isi doreste ca fiecare persoana sa constientizeze cat de importanta este relaxarea. Aici pot veni diferite persoane cu probleme de sanatate mai mici sau mai mari, care este bine sa asculte de diferitele sfaturi primite de la clienti mai vechi, de ce nu, colegi de munca, prieteni si sa urmeze cu toata increderea recomandarile specialistilor de la Jad Boutique. Atunci cand este vorba despre propria sanatate trebuie sa mergem pe mana celor mai buni specialisti si pentru a ajunge la ei, ce poate fi mai bine decat sa mergem pe recomandari sau sa ne documentam pe internet despre feedback-urile postate de clientii Jad Boutique. Pe internet exista suficiente informatii despre Jad Boutique care sa va determine sa-i treceti pragul acestui centru de sanatate cu toata increderea.

Prin serviciile pe care le ofera, Casa Jad are cele mai bune solutii pentru un corp sanatos, relaxat. Din acest punct pleaca sanatatea. Centrul de masaj este echipat cu aparatura de ultima generatie, printre care se gaseste aparatura de masaj automatizat cu pietre de jad incalzite, astfel ca, centrul este unicul din Romania care este specializat pe terapii cu pietre de jad sau turmalina incalzite.

Sediile centrului wellness din Bucuresti, Casa Jad Boutique, sunt in Dorobanti si in zona Unirii, fiind unice in Romania prin serviciile de masaj terapeutic in deplin confort oferite, ce este automatizat si extrem de relaxant, cu efecte holistice. Masajul terapeutic cu pietre de jad si infrarosii de la Jad Boutique combina diferite principii de medicina traditionala chineza cum ar fi presopunctura, termoterapia, cristaloterapia fiind recomandat pentru persoanele care prezinta afectiuni ale coloanei vertebrale. Aici discutam despre afectiuni precum cifoza, scolioza, dureri de spate, spondiloza cervicala. De asemenea, masajul terapeutic se recomanda persoanelor care prezinta probleme ale circulatiei sangvine, insomnii, depresii, lipsa de energie.

Pentru persoanele care si-ar dori sa vina la masaj dar sunt stanjenite de ideea de a se schimba, acest tip de masaj aduce avantaje cum ar fi ca poti ramane imbracata pe toata perioada masajului si nici nu ai nevoie de o pregatire speciala. Astfel, puteti veni direct de la job la centrul de masaj.

Va asteptam la Casa Jad Boutique pentru a va convinge de calitatea serviciilor oferite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *