O solutie rapida de a scapa de herpes

Uncategorized

Mai mult ca sigur ca de multe ori ti-au aparut niste formatiuni dureroase in jurul gurii, pe care de obicei le numim herpes si pe care ai auzit ca le-ai putea trata cu plasturi pentru herpes? Sa vedem intai ce este herpesul, de ce apare si mai apoi, cum putem scapa de el.

Herpesul bucal apare de obicei in copilarie. El se poate transmite de la alti purtatori, fiind declansat de virusul Herpes Simplex1, prin contact direct sau prin folosirea unor obiecte comune precum acelasi prosop, aceeasi periuta de dinti, o sticla de apa din care a mai baut o persoana purtatoare. Mai apoi, virusul intra intr-o stare latenta si poate ramane asa toata viata sau poate recidiva in anumite perioade.

Virusul se poate manifesta mai intai prin inrosirea zonei si mai apoi prin senzatii de arsura sau mancarime. Ulterior, in zona afectata apar structuri de vezicule dureroase, umplute cu lichid transparent, care se vor sparge si vor forma o crusta galbuie. Zona este afectata in jur de 7-14 zile, dupa care crusta va cade, fara a lasa cicatrici.

Cauzele care duc la declansarea herpesului bucal sunt oboseala, stresul, o stare generala de rau, sistem imunitar slabit, expunere indelungata la soare sau vant, un traumatism in regiune sau schimbari hormonale sau chiar temperaturile scazute.

Un antidot pentru acest virus inca nu a fost descoperit, astfel ca aparitia sa nu poate fi impiedicata, insa exista anumite tratamente care amelioreaza simptomele si grabesc vindecarea. Pentru a avea eficienta maxima, tratamentele trebuie aplicate cat mai devreme de cand s-a declansat virusul, chiar de la aparitia primelor semne precum sensibilizarea pielii in zona gurii, mancarime sau roseata. Astfel ca recomandarea specialistilor din domeniu este sa folosim plasturi pentru herpes bucal. Si pentru ca este important sa folosim produse doar de calitate, recomandarea ar fi sa folosim plasturi pentru herpes de la MLM Medical.

MLM Medical are o experienta de peste 15 ani in domeniul medical, furnizand doar produse medicale performante, care sunt atent selectate. Plasturii pentru herpes bucal de la MLM Medical sunt foarte eficienti in reducerea durerii, furnicaturilor, mancarimii, rosetii si umflarii buzei. Plasturele antiherpetic trebuie aplicat chiar pe locul unde este herpesul, iar peste el se poate aplica ruj, fiind foarte estetici.

Recomandarea specialistilor de la MLM Medical pentru o vindecare rapida este sa aplicam plasturele inca de la primele semne de manifestare ale virusului si sa avem grija sa acoperim herpesul atat ziua, cat si noaptea. Durerea si senzatia de mancarime sau arsura se vor atenua, astfel ca vom putea scapa de aparitia crustei deranjante si inestetice si zona va fi protejata impotriva microbilor.

Accesati magazinul online https://shop.mlm-medical.ro/  si comandati pentru herpesul bucal, plasturii antiherpetici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *