Somiere bune gasim aici

Uncategorized

Somnul de calitate este esential pentru a avea o viata sanatoasa, astfel ca somiera ocupa un loc din ce in ce mai important in casele tuturor. Specialistii ne recomanda in medie intre 7 si 9 ore de odihna pentru adulti si pana la 10 ore de somn in cazul adolescentilor.

Multi romani inca nu stiu ca de calitatea somnului depinde randamentul in general. Altfel spus, nu este important cat de mult dormim, ci cum ne odihnim. Daca despre saltele stim ca ne pot afecta calitatea odihnei, cum stau lucrurile in ceea ce priveste somierele? O somiera nepotrivita ne poate deforma coloana si automat putem avea probleme grave de sanatate. Ca urmare, ce este somiera si care sunt recomandarile pentru comoditatea spatelui?

Somiera este scheletul de sustinere al saltelei de pat si ajuta salteaua sa se adapteze corect nevoilor persoanelor. Cu toate acestea, o somiera de pat face mai mult decat atat. Ea asigura un plus de confort, care, automat, imbunatateste si calitatea somnului.

Persoanele care au un somn agitat se pot bucura de avantajele somierei de pat deoarece aceasta are rolul de a amortiza si a adapta miscarile pe care le facem, astfel incat salteaua sa ramana corect plasata in cadrul patului si sa nu suporte niciun fel de modificare structurala.

Conform specialistilor de la Expomob, un alt rol al somierei este acela de a ventila salteaua pe toata perioada de utilizare, de a stimula evaporarea umiditatii si dispersarea caldurii. Astfel, ea previne aparitia mucegaiului dintre saltea si cadrul patului.

Nu mai este pentru nimeni o noutate faptul ca tot mai multe persoane sufera de dureri de spate si ajung pe mainile chirurgicilor pentru operatii. Motivele pentru care se ajunge la bisturiu sunt reprezentate de sedentarism, statul pe scaun pentru o perioada indelungata, ridicarea necorespunzatoare a greutatilor si odihna pe un pat nepotrivit. Asa se ajunge la concluzia ca pe langa saltea, somiera are un rol important pentru odihna.

Pe piata exista mai multe tipuri de somiere care sunt impartite in functie de materialul din care sunt constituite si functionalitate. Astfel, specialistii de la Expomob recomanda somiera de pat metalica care distribuie greutatea uniform. Pe langa faptul ca erau o varianta foarte populara inca de pe vremuri, datorita pretului convenabil, somiera metalica va rezista foarte bine in timp si nici nu va avea nevoie de foarte multa mentenanta. Pentru persoanele care doresc achizitionarea de somiera metalica, specialistii de la Expomob recomanda clientilor sa aleaga o saltea cu suport ortopedic, de preferat din spuma cu memorie. In acest fel, greutatea corpului va fi distribuita uniform si desi cadrul este rigid, salteaua va asigura confortul de care ai nevoie in timpul somnului.

Din dorinta de a facilita mult procesul de achizitie al somierelor, Expomob a pus la dispozitia clientilor varianta magazinului online, unde pot vizualiza gama completa de somiere si de unde pot comanda simplu si rapid, chiar din confortul propriei case. Tot aici pot vizualiza somiere de pat disponibile pe mai multe dimensiuni, printre care preferate sunt somierele 140×200 si 160×200.

In concluzie, clientii care nu au timp de pierdut prin magazine pot cumpara online somiera de pat metalica de la expomob.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *