Pregateste-te de iarna cu lenjeriile Cocolino

Uncategorized

Iarna este unul dintre anotimpurile noastre preferate, insa odata cu nenumarate activitati noi sunt aduse si temperaturi mai mici pentru care trebuie sa ne adaptam in mod corespunzator, inclusiv in dormitor. Asadar, pentru ca somnul sa nu fie periclitat, este important sa fie alese niste pilote din lana care se pastreaza calduroase, iar unele modele sunt suficient de versatile incat sa poata fi alese chiar si pentru sezoanele mai calduroase, primavara si vara.

Fa economii considerabile

Descopera oferta Talis si pe aceasta cale ajungi sa faci economii considerabile intrucat pilotele sunt de cea mai buna calitate, motiv pentru care nu va fi nevoie de inlocuirea lor la fiecare cativa ani, ci acestea vor putea rezista chiar si peste 10 ani. Bineinteles, pretul de achizitie este mai mare decat in cazul celor de o calitate inferioara, insa pe termen lung aceasta este cea mai buna decizie intrucat se fac economii.

Lenjerie Jenny 6 Piese...

Fara probleme de sanatate

De asemenea, o pilota de o calitate inferioara poate sa atraga si diferite probleme de sanatate, pentru ca pot favoriza alergiile. Mai mult, unele nu absorb umezeala, astfel incat in timpul somnului se poate transpira, iar racelile pot aparea oricand, fara a mai aminti de faptul ca lipsa odihnei este foarte daunatoare. Descopera oferta Talis si alege pilote din lana care pot sa absoarba umiditatea afara sa se umezeasca, sistemele fiind foarte inteligente, intrucat fibrele imping umezeala care varfuri, de unde se evapora fara probleme. Acestea sunt foarte placute la atingere, moi si invita la odihna chiar si pe cei care se pot confrunta cu diferite probleme ale somnului.

Intretinere simpla

Pentru ca produsele sa se prezinte in cele mai bune conditii de-a lungul timpului, fara sa isi piarda din proprietati si fara sa se deterioreze, este important ca acestea sa fie intretinute in mod corespunzator, iar regulile in acest sens sunt foarte simple. In primul rand, pilotele pot fi curatate si chimic, iar la masina temperatura maxima admisa este de 30 de grade, insa este de preferat ca uscarea sa nu se faca direct la soare. In al doilea rand trebuie evitate substantele de inalbire care pot fi foarte daunatoare si nici nu este permisa folosirea fierului de calcat. Pentru prelungirea duratei de viata se recomanda ca pilotele sa fie aerisite zilnic timp de 30 de minute si scuturate pentru a evita acumularea de umezeala, dar si de microbi si acarieni.

Toate dimensiunile

Talis aduce si toate dimensiunile posibile, intrucat acestea sunt standard, astfel ca se vor potrivi in cazul tuturor paturilor, dar sunt ideale si alaturi de toate tipurile de lenjerii Cocolino. Cu alte cuvinte, sunt recomandate si pentru paturile cele mai mici, ale copiilor, dar pentru cele medii sau cele pentru adulti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *