Cine te ajuta cu inmormantarea

Uncategorized

Evenimentele care ne aduc sentimente de tristete si anxietate apar in viata fiecaruia dintre noi si ne pot afecta profund, astfel ca o mana de ajutor vine de la Casa Funerara In Memoriam. In astfel de momente, cand o persoana draga a plecat dintre noi, e important sa ramanem alaturi de cei dragi, sa ii incurajam ca sa poata sa treaca mai usor peste acest eveniment. Agentia In Memoriam ne asigura ca cel plecat dintre noi va avea parte de o inmormantare demna de amintirea sa.

Cu toate ca inmormantarea este un obicei vechi, in prezent, pe langa obiceiurile fiecaruia dintre noi, trebuie sa respectam si normele legislative impuse de stat. Tocmai de aceea, este important sa apelam la o firma de servicii funerare cu disponibilitate non-stop, care se poate ocupa de organizarea inmormantarii pana la cel mai mic detaliu. Astfel, este primordial sa ne putem baza pe o firma de servicii funerare non-stop, care sa ne asigure noua si familiei tot sprijinul de care avem nevoie in astfel de clipe pline de durere si mahnire. O recomandare in acest sens este reprezentata prin Casa Funerara In Memoriam, care ne va putea oferi timpul de care avem nevoie pentru a fi alaturi de cei dragi, in loc sa ne preocupam de pregatirea actelor si a tuturor celor necesare unei inmormantari.

Un alt avantaj pe care il ofera firma de servicii funerare In Memoriam este ca aceasta sta la dispozitia clientilor 24/7, oferind consultanta la orice ora din zi si din noapte. Doar astfel se poate stabili de comun acord bugetul necesar intregului proces de inmormantare.

Poate ca multi dintre noi ne gandim ca daca vom apela la o firma de servicii funerare vom atrage costuri imense. Cu toate acestea, In Memoriam ne va ajuta sa obtinem in cel mai scurt timp ajutorul de deces, prin intocmirea tuturor actelor de care este nevoie si prin faptul ca, acesta acopera o mare parte din cheltuieli. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, tot ce ramane de facut este sa-i dam reprezentantului firmei de servicii funerare talonul de pensie, cererea, cartea de identitate si un act prin care sa demonstram ca suntem ruda cu persoana decedata. Din acel moment, casa funerara va prelua toate grijile si stresul pregatirii inmormantarii, incepand de la derularea procedurilor necesare, in conformitate cu legislatia in vigoare.

Pentru constatarea decesului, firma de servicii funerare va trimite un medic specialist ce va elibera certificatul medical de deces, fara de care nu se poate declara legal decesul cat si pentru obtinerea ajutorului de deces. Din acest motiv se recomanda sa se apeleze la o firma de servicii funerare care se va ocupa de toate procedurile legale.

O alta etapa obligatorie in procesul de inmormantare este spalarea, imbalsamarea si asezarea decedatului in sicriu.

Dupa organizarea inmormantarii, in mod traditional se va tine o pomenire. Casa funerara In Memoriam asigura servicii de pregatire a unor meniuri, de dulce sau de post, in functie de data la care are loc decesul, alaturi de obiectele si accesoriile specifice acestui obicei precum coroane si jerbe de flori, lumanari si multe altele.

Astfel, pentru a putea beneficia de timpul necesar pentru a va lua ramas bun, alaturi de cei dragi, de la persoana trecuta in nefiinta, va recomandam sa apelati cu toata increderea la casa funerara In Memoriam, unde experienta si profesionalismul isi vor pune amprenta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *