Ai toate motivele pentru care sa incepi o noua cariera

Uncategorized

Daca lucrezi in domeniul videochatului ai parte de numeroase beneficii, pe langa salariile mari. In primul rand, se acorda bonusuri substantiale in fiecare luna modelelor cu cele mai bune performante, insa si celor care isi arata devotamentul si seriozitatea, fie celor care recomanda noi fete. De asemenea, unele studiouri pot asigura transportul gratuit datorita angajarii unui sofer, in timp ce pentru modelele care nu sunt din oras, acestea se pot caza in cadrul studioului contra unei sume modice, mult mai mica decat cea a chiriilor.

Studio profesionist

Acestea fac diferenta deoarece colaboreaza doar cu cele mai cunoscute site-uri de videochat, unde se pot obtine cele mai mari venituri si unde profilele modelelor pot fi urmarite de milioane de admiratori din toata lumea. In plus, acestea nu trebuie sa se simta inhibate la gandul ca ar putea fi oricand vazute de rude sau persoane cunosute, pentru ca profilul nu este vizibil in Romania si se poate bloca accesul altor utilizatori din orice tara se doreste. Asadar, modelele nu duc lipsa de intimitate, fiecare lucreaza din propria camera, unde au parte de cele mai bune conditii, de la mobilier, la aer conditionat, calculator si webcam performante.

Part time sau full time

Exista sansa de a lucra in regim full time, aspect ideal pentru cele care vor sa castige mai mult, insa programul part time este potrivit pentru modelele care isi doresc sa se concentreze pe studii sau sa aiba mai mult timp liber. De asemenea, se poate lucra atat de la studio in cele mai bune conditii, cat si de la domiciliu pentru un plus de confort. Cu toate acestea, pentru cea de-a doua optiune este nevoie ca modelele sa isi asigure un spatiu adecvat pentru activitatea desfasurata, dar si o conexiune la internet de mare viteza si calculator cu webcam de calitate.

Venituri

Acestea variaza de la un model la altul, in functie de performante, dar si de studioul cu care colaboreaza. Experienta isi spune cuvantul, astfel ca un model debutant va castiga in jur de 3.000 – 4.000 de lei pe luna salariu fix, la care se adauga numeroase bonusuri. Insa de la o luna la alta salariul poate sa creasca, intrucat prin urmarea programelor de training impuse de studiouri, modele isi pot imbunatati modul de operare si vor atrage cat mai multi admiratori.

Intimitate

Fiecare model beneficiaza de propria camera in care lucreaza, iar persoanele cu care comunica provin din tari straine, motiv pentru care nu va exista niciodata un contact direct intre acestea. De asemenea, se poate bloca accesul IP-urilor din Romania si alte tari precum Marea Britanie, Italia sau Spania. Poti sa vezi aici la Studio Deluxe toate detaliile care te intereseaza!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *