De ce este important să testați puterea mușchilor?

Uncategorized

Construirea forței musculare și descoperirea cât de puternică este aceasta sunt părți importante ale antrenamentului sportiv, performanței și îmbunătățirea după o accidentare. Testarea forței musculare, care poate fi făcută acasă, în sală sau cu un kinetoterapeut, este o parte foarte importantă a mișcării zilnice pe care trebuie să o facem.

Întărirea musculară este orice metodă sau proces care urmărește să facă mușchii mai puternici și părțile sale mai puternice. Termenul „consolidare musculară” se referă la a deveni mai puternic, dar există și alte obiective, cum ar fi devenirea mai mare, mai rapidă și mai puternică. În acest fel, este important să verifici cât de puternici sunt mușchii tăi înainte de a începe.

Acest domeniu are multe exerciții și metode care sunt menite să întărească toți mușchii corpului sau doar anumite grupe de mușchi.

Întărirea mușchilor este o parte importantă a fizioterapiei, care este utilizată pentru a trata o gamă largă de afecțiuni. Evaluarea forței musculare este adesea necesară pentru a aduce oamenii înapoi la mișcarea normală după o intervenție chirurgicală sau un moment dificil cu sănătatea lor fizică. Acesta își propune să facă o serie de lucruri, dintre care unele au de-a face cu mușchii, iar altele nu, cum ar fi creșterea dimensiunii și masei musculare, creșterea forței musculare, îmbunătățirea posturii și întărirea articulațiilor și a tendoanelor.

Antrenamentul de forță poate fi făcut și pentru a preveni accidentările și pentru a îmbunătăți performanța în sport. Dezvoltarea musculară are multe beneficii pentru sănătate care merg dincolo de sport. De exemplu, ajută oamenii să aibă o sănătate cardiovasculară mai bună, mai puține dureri de spate, o densitate osoasă mai bună (care ajută la prevenirea osteoporozei) și chiar să slăbească.

Kinetoterapeuții noștri cunosc o mulțime de moduri diferite de a întări mușchii pentru a satisface diferite nevoi (recuperare, îmbunătățirea performanței sportive). Majoritatea oamenilor fac lucruri precum antrenament cu greutăți, antrenament de rezistență sau ciclism. Electrostimularea este o altă metodă care ar putea fi folosită nu numai pentru a măsura forța musculară, ci și pentru a o construi într-un mod mai eficient.

Ce poți face acasă pentru a-ți întări mușchii?

Bicicleta staționară este una dintre cele mai bune modalități de a întări mușchii picioarelor și picioarelor. Cvadricepsul poate fi lucrat bine pe o bicicletă ca aceasta dacă o folosiți în mod regulat și setați nivelul de rezistență ridicat. Deci, aceasta este o modalitate excelentă de a recupera forța musculară de care aveți nevoie pentru a vă simți complet ca acasă în propriul corp. Nu ezitati să ne contactați dacă doriți un test muscular. Suntem aici pentru a te ajuta să te simți bine tot timpul, chiar și atunci când corpul tău este slab și ai nevoie de un sfat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *