Despre estetica faciala si serviciile Vio Dent

Uncategorized

Sunteti una dintre persoanele care tanjesc dupa buze mai pline? Sau va doriti inlocuirea pierderii de volum sau sa refaceti linia naturala a unor buze care poate au suferit de la prea multi ani de fumat sau zambit fortat? Indiferent care ar fi motivul, Clinicile VioDent sunt deschise catre toti clienti cu cele mai eficiente si sigure solutii de estetica faciala.

Nu toti suntem norocosi de la natura sau chiar unele dintre noi, odata cu inaintarea in varsta ne pierdem din volumul si definirea buzelor. Astfel, unul dintre semnele imbatranirii este pierderea volumului si definirii buzelor, ceea ce duce de cele mai multe ori catre proceduri de umplere si augmentare ale buzelor.

Procedura de marire a buzelor in cadrul Clinicilor VioDent este o procedura rapida, sigura si eficienta care poate varia in functie de cantitatea de acid hialuronic injectata. Efectul este imediat, iar rezultatul final se poate observa la doar cateva zile de la initierea procedurii, dupa ce inflamarea si invinetirea zonei au disparut.

O alta procedura de estetica faciala la care apeleaza tot mai multi clienti VioDent este definirea pometilor cu ajutorul acidul hialuronic. Aceasta este o metoda clasica prin care se corecteaza problemelor de volumetrie faciala care apar atat la persoanele tinere cat si la cele care inainteaza in varsta.

Din ce in ce mai mult, estetica moderna pune accent pe volumetria faciala, astfel ca niste pometi suficient de proeminenti, obraji cu volum armonios nu vor face altceva decat sa aduca un plus de tinerete si estetica fetei.

Printre avantajele tratamentului pentru definirea pometilor se regasesc efectul rapid, vizibil imediat dupa injectare, mentinerea acestuia pentru o perioada indelungata de timp si posibilitatea de a se efectua fara anestezie, disconfort si fara perioada de recuperare.

La procedura de volumizare a pometilor pot apela atat femeile, cat si barbatii, care, desi sunt tineri, nu au in constitutie o forma proeminenta a pometilor. De altfel, pot efectua persoanele care au avut pometi cu volum armonios, dar, odata cu varsta, acestia si-au pierdut volumul si s-au aplatizat.

Mai mult de atat, persoanele care au slabit foarte mult kilograme si care au pierdut volum si la nivel facial pot solicita serviciile de estetica faciala prestate de Clinicile VioDent.

Indiferent care va fi procedura de imbunatatire a esteticii faciala, Clinicile VioDent folosesc acidul hialuronic deoarece este o substanta ideala pentru umplere. Aceasta se regaseste in mod natural in organismul uman, la nivelul pielii, dar, din pacate, odata cu inaintarea in varsta scade in cantitate, ceea ce va accentua semnele de imbatranire. Pe langa efectul de umplere si voluminare, acidul hialuronic confera o senzatie placuta, hidrateaza si estompeaza ridurile de la nivelul obrajilor.

Foarte important este ca procedurile de augmentare buze si pometi efectuate de medicii VioDent nu au efecte secundare. Astfel, daca va doriti o imbuntatire a aspectului facial va asteptam cu o programare la VioDent!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *