Practica abilitatea de a ierta cu adevarat prin cursurile oferite de Vibratii Inalte

Uncategorized

Iertarea este o stare pe care nu multe persoane reusesc sa o simta in adevaratul sens al cuvantului. Sa fii capabil sa ierti cu adevarat, dar si sa iti ceri iertare cu sufletul deschis, inseamna sa fi ajuns la un nivel absolut al maturitatii, sa fii bine cu tine si mai apoi cu ceilalti, sa ai o inima pura, plina de iubire si empatie. Este dificil, dar nu imposibil. Iar pentru a-ti pava drumul spre aceasta destinatie, Vibratii Inalte iti pune la dispozitie una dintre cele mai simple, dar eficiente si puternice practici. Descopera tehnica Ho`oponopono si experimenteaza iertarea la cel mai profund nivel al ei. Doar asa vei putea trai cu adevarat viata pe care ti-ai dorit-o, linistita, plina de iubire si recunostinta.

Ce presupune tehnica Ho`oponopono?

Prin practicarea acestei metode hawaiene care are origini adanc impamantenite, vei fi capabil sa accepti greseala, fie ca tu ai savarsit-o sau nu. Acesta este primul pas pentru a putea primi si oferi iertare. Ea presupune, in prima instanta, constientizarea si intelegerea faptului ca gandurile sunt cele care creeaza lumea mai mult decat faptele. In termeni specifici, realitatea exterioara este o proiectie a realitatii interioare, ceea ce inseamna ca noi suntem responsabili de tot ceea ce se intampla in jurul nostru. Tehnica iertarii presupune ca iertarea si cererea de iertare sa fie facuta la nivel profund, si nu doar lingvistic. Spunem ca ne pare rau, spunem ca iertam, dar trebuie sa si credem cu fiecare celula acest lucru si abia atunci putem spune ca incepem sa traim din nou cu adevarat.

Descopera cele mai pline de insemnatate afirmatii

Te iubesc! Imi pare rau! Iarta-ma! Multumesc! Cat de des rostesti aceste vorbe in viata ta de zi cu zi. Daca ele se regasesc in vocabularul tau recurent, indiferent de interlocutori, atunci felicitari! Esti pe drumul cel bun. Aceasta practica vizeaza accesarea tuturor celor patru stari pe care afirmatiile, prin pronuntarea si exercitarea lor, le creeaza.

„Te iubesc” – este responsabil de conturarea unui cadru cald, apropiat si genereaza vibratia cea mai inalta, dat fiind faptul ca tu, eu si oricine altcineva suntem iubire inainte de orice.

„Imi pare rau” – imediat pe scala intensitatii, aceasta afirmatie arata ca esti capabil sa recunosti realitatea si repercusiunile propriilor actiuni.

„Iarta-ma” – reprezinta cheia pentru vindecare si pentru a putea lasa in urma orice energie negativa sau urma de neliniste.

„Multumesc” – reflecta recunostinta in Univers si constata faptul ca tu, prin faptul ca ti-ai cerut iertare ai devenim impacat cu propria persoana si esti capabil sa simti din nou linistea si pacea absolute.

Invata de la Vibratii Inalte cu sa iti ceri iertare intr-un mod cat mai autentic pentru linistea si bunastarea ta sufleteasca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *