Paturile tale preferate se afla la doua click-uri

Uncategorized

Știm cu toții că este important ca dormitorul în ansamblu să arate bine. Pentru asta ai nevoie de mai multe detalii, asa ca merita sa te uiti la produsele Casanewconcept, pe care nu le poti rata de aici. Cumpărați o pătură Cocolino, care ar putea face diferența.

De exemplu, dacă vrei un pat pufos, ai o mulțime de opțiuni, dintre care unele sunt mai bune decât altele. Unele dintre avantajele sunt că vă lasă pielea să respire, să se simtă plăcut la atingere, sunt moi și sunt foarte ușor de curățat. Modelele sunt, de asemenea, foarte diferite, așa că îl puteți alege pe cel mai bun chiar acum.

Întreținere rapidă

În primul rând, trebuie evitate înălbitorii și agenții de curățare chimici, iar mașina de spălat ar trebui să fie setată la cel mult 60 de grade. Nu este nevoie să folosiți un fier de călcat, așa că toate regulile sunt ușor de urmat.

Diverse imprimeuri

La Casanewconcept gasesti orice model iti doresti, de la cele mai simple, care sunt si cele mai flexibile pentru ca pot incapea in orice dormitor, pana la cele mai inedite. Aici, putem vorbi despre paturile foarte populare cu flori pe ele, precum și despre cele cu diferite peisaje, orașe sau mașini pe ele. Unele desene animate sunt grozave pentru copii, deoarece au o mulțime de personaje care le plac copiilor. Află cine sunt ei acum.

Orice marime

Nici pentru dimensiuni nu trebuie să vă faceți griji, pentru că sunt standard și vor funcționa bine în orice situație. Puteți obține cele mici pentru o persoană, medii pentru două persoane sau king size pentru două persoane.

Cumpărați rapid

Dacă te uiți la produsele Casanewconcept, îți va plăcea și faptul că acesta este un magazin online. Acest lucru face mai ușor ca niciodată să găsiți paturile care vă plac cel mai mult. Vei economisi mult timp, deoarece poate dura doar câteva minute pentru a plasa o comandă și nici nu va trebui să mergi în magazinele aglomerate. În schimb, poți face totul din confortul propriei case.

Preturi mici

Și Casanewconcept este grozav când vine vorba de prețuri, deoarece sunt accesibile pentru toate buzunarele. De exemplu, poți alege dintr-o gamă largă de paturi moi de la 99 de lei și până la 149 de lei, iar pentru comenzile de minim 399 de lei, livrarea este gratuită de la tine acasă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *