Te poti baza pe MLM Medical pentru achizitionarea celor mai bune pansamente

Uncategorized

O afectiune care apare destul de frecvent sunt escarele, acestea prezentandu-se la persoanele cu mobilitate scazuta sau la cele imobilizate in scaun rulant ca urmare a exercitarii unei presiunii suplimentare asupra feselor si coccisului si a unei circulatii sanguine deficitare si care, mai mult ca sigur, ca au nevoie de o metoda inovativa de tratament care sa dea rezultate pozitive intr-un timp scurt, precum pansamentele hidroactive.

Prin natura lor, pansamentele hidroactive faciliteaza procesul de vindecare indiferent de etapa in care se afla escara, pana cand rana se inchide si presupun o curatare non invaziva a plagii pentru ca tesutul sanatos sa nu fie afectat. Pansamentele hidroactive absorb excesul de secretii, scad gradul de incarcare microbiana, limiteaza cantitatea de exsudat si asigura mentinerea unui mediu umed, care sa favorizeze dezvoltarea noului tesut. Mai mult decat atat, pansamentele hidroactive necesita un timp de vindecare cu mult redus.

S-a demonstrat ca metoda de vindecare pe baza de pansamente hidroactive este singura care sporeste cu mult confortul pacientului. Acestea creaza un mediu echilibrat, care favorizeaza regenerarea tesutului si inchiderea ranii. In plus, pansamentele hidroactive care se folosesc pentru ranile cronice nu contin substante medicamentoase si nu provoaca alergii.

In momentul in care pansamentele hidroactive sunt aplicate pe rana, vor mentine un mediu umed echilibrat, ce este favorabil procesului de vindecare. Pansamentele hidroactive mentin un PH optim, care favorizeaza regenerarea tesutului. Cu ajutorul lor, o rana care a fost tratata fara rezultate ani de zile prin metodele clasice, acum se poate vindeca in cateva luni.

Pe de alta parte, atunci cand se schimba pansamentul este un moment destul de neplacut, dureros daca se folosesc pansamentele clasice. In schimb, pansamentele hidroactive atenueaza durerea atat in momentul schimbului de pansament, cat si pe parcursul mentinerii pe rana.

Un alt beneficiu al acestor pansamente este ca nu necesita schimbarea lor in fiecare zi, ci se pot schimba la cateva zile. Totodata, vor reduce semnificativ sansele de dezvoltare a altor infectii.

Din clipa in care au fost aplicate pe rana, pansamentele umede vor pastra tesutul sanatos intact si vor curata rana prin indepartarea depozitelor fibrinoase, a celulelor moarte si a germenilor. Ca urmare, zona afectata nu se mai poate infecta.

Daca ai nevoie de consumabile medicale de calitate, cu ajutorul carora sa redai sanatatea persoanelor dragi tie, atunci apeleaza la un distribuitor autorizat de pansamente hidroactive astfel incat sa fie sigur ca acestea sunt de calitate si vor fi eficiente. Asadar, apeleaza la MLM Medical a carui activitate este de peste 15 ani in domeniu si in al carui magazin online vei gasi o gama variata de consumabile medicale la preturi competitive in domeniu.

Tocmai pentru ca sanatatea este atat de importanta pentru fiecare dintre noi, intreaga echipa de la MLM Medical a dat dovada intotdeauna de empatie, seriozitate si profesionalism in procesarea tuturor comenzilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *