Te poti conecta cu usurinta la un calculator la distanta

Uncategorized

Ai nevoie de un server, dar nu esti dispus sa aloci bugete considerabile in acest sens? Nici nu e nevoie pentru ca acum poti transforma orice calculator obisnuit intr-un server. Cum? E simplu, poti apela la RDP sau Remote Desktop Protocol folosit de Thistuff, acesta fiind avantajos din mai multe puncte de vedere. Poti sa vezi care sunt optiunile disponibile direct online, descoperi rapid plusurile si te bucuri de mai multa eficienta de fiecare data cand iti desfasori activitatea.

Poti sa te orientezi oricand catre Thinstuff XP/VS Server pentru ca aceasta este o solutie Remote Desktop multi-user care se foloseste de un standard numit Microsoft Remote Desktop Protocol, pe scurt RDP. Asadar, prin instalarea acestui server vei avea posilitatea ca un numar nelimitat de utilizatori sa utilizeze aplicatiile disponibile pe un anumit server. Cu alte cuvinte, te vei bucura de o integrare perfectain cazul celor mai populare sisteme de operare, indiferent ca vorbim de cele mai noi, fie de cele mai vechi, fara a fi nevoie de proceduri complicate si de tot felul de modificari de tip hardware.

Asadar, aceasta este o solutie care se dovedeste a fi compatibila cu orice dispozitiv, ceea ce aduce toata libertatea de care poate avea nevoie cineva. Cu alte cuvinte, ai libertatea de a lucra de oriunde iti doresti intrucat te vei putea conecta direct la serverul tau prin Microsoft Remote Control si poti folosi aplicatiile oricand. Rezolvi totul din numai cateva click-uri direct de pe calculator, laptop, tableta sau chiar telefon.

E clar, aceasta este o solutie numai buna pentru orice intreprindere mica sau mijlocie care isi doreste sa fie cat mai productiva posibil, sa profite de tehnologiile disponibile, dar fara sa fie nevoita sa aloce bugete generoase in acest sens, astfel ca Thinstuff chiar reprezinta locul ideal catre care se poate orienta oricine.

Cu alte cuvinte Thinstuff este o varianta care aduce aceleasi avantaje precum Microsoft Remote Desktop, cu diferenta ca e o optiune mult mai accesibila din punct de vedere financiar si care implica mai putine limite. De exemplu, Thinstuff poate rula pe orice versiune Windows, atat XP, cat si 7, 8 sau 10, inclusiv versiunile mai putin populare astazi precum Vista sau 8.1. Totodata, va scadea considerabil traficul de date din retea in conditiile in care se lucreaza direct pe server, creste si eficienta si nici nu mai e nevoie de achizitionarea a fel si fel de echipamente. Sa nu uitam de siguranta datelor care ar trebui sa reprezinte o adevarata prioritate in ziua de azi.

Pentru a achizitiona licenta Thinstuff e nevoie de o singura plata, fara costuri ascunse si fara abonamente lunare, totul fiind transparent, simplu, rapid si accesibil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *