Pune in valoarea masina de firma

Uncategorized

Inscriptonarea auto a aparut din necesitatea de a schimba culoarea sau finisajul masinii fara a fi nevoie sa apelam la vopsirea sau lacuirea masinii. Prin Procolantari, fiecare client poate opta pentru a inscriptiona un singur element auto sau toata masina. Folosind doar materiale de cea mai buna calitate, va puteti personaliza masina in orice varianta posibila.

Inscriptionarea masinii poate fi avantajoasa in urmatoarele situatii:

  • atunci cand masina este pe firma. Astfel, cel mai des putem vedea colantari pe masinile de taxi sau pe masinile care apartin anumitor companii.
  • atunci cand ne dorim o improspatare a culorii masinii, mai ieftina. Sa vopsesti o masina poate fi o investitie financiara mare. In functie de vopsea, preturile pot depasi suma de 1000 de euro. In schimb, personalizarea masinii prin inscriptionare nu va depasi mai mult de 2000 de lei.
  • atunci cand se doreste o reparatie rapida. Comparand cu vopsitul, care dureaza pana la cateva zile, colantarea se poate face in cateva ore.

Totodata, pentru a inscriptiona o masina nu este nevoie de o autorizatie speciala, nu este nevoie de autocolante omologate asa cum este cazul pentru folii sau alte lucruri. Cu alte cuvinte, Procolantari nu incalca nici o regula.

Pe de alta parte, orice masina poate fi colantata cu bun gust, dar si cu materiale de cea mai buna calitate, astfel incat sa ai o adevarata satisfactie. Proprietarii de masini aleg aceasta varianta atat pentru preturile mici, dar si datorita numarului mare de posibilitati, modele sau desene.

La Procolantari apeleaza un numar din ce in ce mai mare de clienti pentru inscriptionare auto, inclusiv din partea companiilor care doresc sa aplice autocolantul pe masinile de firma, fiind astfel o modalitate perfecta prin care se poate face reclama.

Oricine care isi doreste o solutie cu adevarat buna si rezistenta pentru aplicarea autocolantului trebuie sa stie ca este absolut esential sa apeleze la servicii de cea mai buna calitate. Astfel, cea mai buna alegere pe care o poate face cineva in acest sens este Procolantari. Materialele sunt de cea mai buna calitate, astfel ca autocolantul protejeaza vopseaua originala a masinii prin tinerea umezelii la distanta.

In cazul in care masina avea autocolant aplicat si a suferit anumite daune, autocolantul se va putea inlocui foarte usor, iar prin folosirea autocolantului de cea mai buna calitate, nu se vor intampina probleme in ceea ce priveste lipiciul ramas pe caroserie.

In cazul in care sunteti in cautarea celor mai eficiente solutii in materie de inscriptionare auto, echipa Procolantari.ro poate sa va ofere cele mai bune servicii, la cel mai bun raport calitate-pret. Acestia au cele mai profesionale aparaturi precum si personal calificat, cu o vasta experienta in domeniu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *