De ce sunt certificatele ISO o necesitate in 2020

Uncategorized

Certificatele ISO pe zi ce trece devin din ce in ce mai populare, astfel ca majoritatea firmelor de succes si care investesc creantele folosesc acest tip de certificare. Acestea sunt de mai multe tipuri concepute pentru orice tip de bussines, insa cel mai important raportat la ultimii ani este ISO 27001. Daca esti interesat de o evaluare conform cerintelor sistemelor de managament al securitatii informatiilor, poti apela la Sicert, pentru a beneficia de profesionalism si a fi asigurat de toate avantajele pe care aceasta certificare ti le va pune la indemana. Poti cumpara acest tip de certificare bazandu-te pe ofertele si promotiile celor de la Sicert, costurile sunt mici fiind accesibile pentru orice tip de buzunar si concepute pentru a fi la curent cu valoarea pietei.

Poti evita riscurile

Intrucat cu timpul tehnologia a avansat si odata cu ea toate bussines-urile au inceput sa se bazeze pe utilaje, calculatoare, software-uri, a aparut si necesitatea protejarii impotriva riscurilor. Atacurile cibernetice sunt in acest moment un factor de risc in toata Europa, astfel ca firmele achizitioneaza licente antivirus pentru a se proteja, insa toate acestea nu sunt suficiente pentru a evita riscurile. Cu timpul persoanele din cadrul securitatii au evoluat si se pot lauda cu diferite inventii cum este certificarea ISO 27001 care determina si trateaza riscurile de securitate sau in cel mai bun caz elaboreaza politici de securitate a informatiilor cu scop personal. Echipa Sicert te ajuta in acest sens cu beneficiul experientei, angajatii reusesc sa opreasca atacurile si sa evite astfel de riscuri.

Iti poti imbunatati afacerea

Fiecare anteprenor doreste sa detina o certificare care sa ii aduca o imagine cat mai buna posibil sau sa aduca bussines-ului profituri considerabile, totusi toate acestea nu pot fi capabile fara un efort minim. Recomandam certificarea ISO 27001 deoarece estea cea mai calitativa si da dovada de profesionalism oricine o aplica. Prin dobandirea acestei certificari clientii, furnizorii si partenerii vor sti ca firma este de incredere si investeste, astfel interesul acestora va fi ridicat.

Daca doresti sa iti faci o idee de ansamblu inainte de a cumpara o certificare ISO 27001 trebuie sa stii cativa factori care influenteaza pretul achizitiei si enumeram: dimensiunea organizatiei, domeniul de activitate, motivul si termenul in care se doreste a fi terminata certificarea.

Ofera siguranta angajatilor

Intrucat fiecare persoana doreste sa fie sigura de ziua de maine, majoritatea angajatilor vor beneficia si ei de avantajele aduse unei certificari, de la siguranta ca firma este una serioasa si investeste constant, pana la profesionalismul de care acestia va trebui sa dea dovada, crescand target-ul companiei. Insa aici nu este vorba de Sincert, echipa este ambitioasa si cu experienta, pregatita in orice moment pentru provocari si este deschisa pentru diferitele informatii pe care clientul le doreste.

La Sicert ai siguranta ca firma ta nu trebuie sa investeasca foarte mult din capitalul pe care il detine, deoarece studiul facut de noi asupra pietei ne-a aratat ca putem avea o calitate superioara si la un pret redus indiferent de situatia clientului nostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *