Asigura distractia la orice eveniment

Uncategorized

Crearea unui colt special amenajat pentru fotografii, incepe sa fie din ce in ce mai des intalnita in Romania, fapt ce confirma faptul ca lumea este deschisa spre nou si spre diversitate. Photo Booth este un colt special amenajat de o echipa profesionista care iti pune la dispozitie decorul, accesoriile, cat si aparatura pentru a avea niste poze cat mai amuzante si frumoase. Avantajele unui asemenea serviciu sunt nenumarate, astfel daca ai un eveniment de creat, este bine de luat in considerare aceasta varianta moderna.

Photo Booth Bucuresti a fost creat din dorinta de a schimba atmosfera petrecerilor si de a le oferi dinamica, astfel sarbatoritii sa se bucure la maxim de evenimentul lor unic.

Photo Booth este o cabina foto intaractiva, care se poate personaliza dupa bunul plac a gazdelor, cu mesaje, poze, sau chiar logo-uri, acestea fiind atasate pozelor invitatilor. Fata de alte atractii inchiriate, cabina foto invita oaspetii spre creativitate, acestia punandu-se in ipostaze cat mai haioase atunci cand sunt in fata obiectivului. Un mare plus pe care il ofera este faptul ca, daca apare un invitat intarziat, acesta se va putea bucura de aceiasi amintire vesnica ca un invitat care a aparut la deschiderea evenimentului.

Un alt avantaj a cabinei foto este ca indeamna invitatii sa-si creeze amintiri impreuna ca si grup. Atunci cand este un fotograf fizic, sansele sa vina un grup de 10 persoane sa-si faca o poza sunt reduse, insa in fata cabinei foto, acest lucru este la ordinea zilei, acestia accesorizandu-se cu ochelari, palarii, mustati, creand poze autentice si pline de energie.

O amintire de neuitat, asa putem numi gestul de a oferi fiecarui invitat o asemenea poza. Este cunoscut faptul ca marturiile clasice deja incep sa intre in domeniul trecutului, deoarece sunt plictisitoare, insa aceste poze cu siguranta vor deveni nemuritoare, deoarece pun in plin plan gazda, cat si invitatul. Deci, poti fi sigur ca persoanele invitate de tine vor pleca cu zambetul pe buze cat si cu buzunarele pline de amintiri amuzante. De asemenea poate fi o forma de recunostinta, de a accepta invitatia noastra de a fi prezent evenimentului.

Un aspect prin care se remarca photo booth-ul este faptul ca incurajeaza prin tematica sa colorata toate generatiile de varsta. Astfel, chit ca ai nunta sau botez, vei observa cum cei mici le pun ochelari imensi bunicilor, razand din toata inima. Astfel, Photo Booth Bucuresti, se simte mandru sa afirme ca nu este creator doar de poze, ci de amintiri de familie de neuitat, niste amintiri care vor ramane vesnic apreciate si iubite.

Suntem siguri ca fiecare stie ce este cel mai potrivit pentru evenimentul sau, de aceea, daca iti doresti o petrecere pe cinste, in care invitatii se distreaza, iar in acelasi timp raman cu un cadou personalizat din partea ta, iar tu sa te bucuri de un pachet de servicii personalizat, am fi bucurosi sa fim alaturi de tine, creandu-ti un eveniment de neuitat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *