Am gasit unde sa imi amanetez telefonul

Uncategorized

Ai nevoie urgenta de bani? Atunci incearca cea mai la indemana varianta, a amanetului pentru telefoane. Un amanet de telefoane in Bucuresti pe care sa poti conta este Prestige Amanet. Astfel, daca doresti sa obtii un credit in regim de amanet si sa dai garantie un smartphone, procedura este mult simplificata, rapida si se bazeaza pe o evaluare corecta. Mai mult decat atat, pentru siguranta ta, telefonul se lasa la amanet in baza unui contract intocmit pe durata stabilita de comun acord.

Pentru oricare dintre noi, in orice moment pot sa apara anumite cheltuieli suplimentare si neasteptate precum o reteta de la un medic, o anvelopa sparta, facturi prea mari si multe altele.

Bancile sau imprumuturile clasice pe care le ofera toata lumea se utilizeaza de obicei pentru cheltuieli si pentru investitii mari pe termen lung, in timp ce imprumuturile la amanet ofera intr-un timp scurt banii de care ai nevoie in functie de valoarea smartphone-ului pe care il vei duce.

Daca ai nevoie de bani si un telefon pe care nu il folosesti acum poti vizita sediul Amanet Prestige de la Universitate unde specialistii sunt foarte bine pregatiti si abia te asteapta. Pentru amanet telefoane ai toate solutiile aici si tot ce trebuie sa faci este sa iti iei telefonul si sa il prezenti. Dupa ce se va face evaluarea bunului ti se va comunica cat ti se da pe telefon. Valoarea imprumutului se va modifica in functie de aspectul pe care il are telefonul si de functionalitatea acestuia.

Si pentru ca este important sa-ti sti telefonul in siguranta pana cand vei putea sa-l ridici in momentul rambursarii imprumutului, la Prestige Amanet se va incheia un contract de amanet. E foarte important ca telefonul mobil sa fie in stare buna de functionare si sa nu prezinte urme de uzura.

Starea telefonului este una foarte importanta intrucat poate sa influenteze evaluarea inclusiv pretul oferit pentru acesta. Recomandarea specialistilor de la Prestige Amanet este sa nu se aduca telefoane vechi, murdare sau lovite intrucat sansele pentru a obtine imprumutul solicitat nu sunt foarte mari. De asemenea, daca telefonul este nou si a fost utilizat foarte putin, atunci specialistii de aici vor fi mai mult decat incantati sa colaboreze si poti obtine chiar imprumutul solicitat.

Pentru a putea sa beneficiati de serviciile de amanet Prestige va asteptam la sediul nostru, impreuna cu telefonul pe care doriti sa il amanetati va trebui sa prezentati si actul de identitate.

Daca doriti sa beneficiati de servicii de inalta calitate si profesioniste pe intreaga perioada a derularii contractului apelati la varianta amanetului pentru telefoane in Bucuresti, Amanet Prestige!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *