Aici iti poti repara telefonul oricand

Utile

Te afli in situatia de a avea un iPhone care nu mai functioneaza asa cum ar trebui? Ai doua variante la care te poti gandi, fie sa il repari singur, dar, exista posibilitatea sa il strici si mai tare deoarece a repara un iPhone presupune sa ai anumite aptitudini si echipamente pe care doar in service le gasesti, fie sa il duci la reparat intr-un service autorizat. Asadar, in ciuda faptului ca reparatia unui iPhone spart la domiciliu pare o investitie mai putin costisitoare decat reparatia la un service, consecintele pot fi extrem de grave pentru telefon daca nu ai echipamentele necesare pentru a putea rezolva problema. Acesta este motivul pentru care este de preferat sa cautati un service iPhone Bucuresti precum PrestigeGSM.

Un service autorizat de reparatii iPhone va putea sa se ocupe de telefonul tau iPhone cu profesionalism si seriozitate, inclusiv cu cea mai mare precizie, astfel incat, acestia sa poata aduce telefonul la starea sa initiala de functionare. Desi aceasta varianta poate parea mai costisitoare decat varianta de reparatie la domiciliu, iti poate garanta ca vei avea parte de asistenta necesara pentru reparatie de la o persoana specializata, cu experienta in repararea unui telefon iPhone.

Mai mult de atat, la service-ul PrestigeGSM vei avea parte de 2 ani de garantie asupra accesoriilor comandate in cazul persoanelor fizice si de 1 an de garantie pentru persoanele juridice. Reparatia in sine beneficiaza de o perioada de 90 de zile de garantie.

In plus nu trebuie sa te deplasezi la serviciul PrestigeGSM pentru ca poti trimite telefonul prin curier si il vei primi inapoi tot prin curier.

Specialistii de la Prestige GSM sunt specializati in reparatii si sunt foarte bine pregatiti astfel incat tot ce ai nevoie sa fie reparat la iPhone-ul tau sa fie efectuat de mainile celor mai buni profesionisti. Cu ajutorul service-ului autorizat toate problemele telefonului vor fi rezolvate in cel mai scurt timp. Orice s-ar intampla cu telefonul tau, la Prestige GSM ti se va recomanda cea mai simpla si mai eficienta metoda de inlocuire a componentelor deteriorate intr-un timp scurt si la un pret foarte avantajos.

Service-ul PrestigeGSM vine cu un plus prin faptul ca asigura un timp scurt de reparatie, de doar 20 de minute. Pentru ca acest lucru sa fie posibil recomandarea este de a se face o programare in care sa se specifice problema exacta a telefonului dumneavoastra.

Pe site-ul PrestigeGSM exista un formular de comanda pe care fiecare client il poate completa cu datele solicitate astfel incat in cel mai scurt timp posibil, unul din specialistii de la PrestigeGSM sa ia legatura pentru a incepe demersurile necesare reparatiei iPhone-ului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *