E mai usor sa iti incepi afacerea cu ajutorul Omnicredit

BUSINESS

Pe langa marile companii, IMM-urile au o mare contributie in viata economica si sociala. Antreprenorii sunt o sursa importanta in economie deoarece sunt bine pregatiti si pasionati de ceea ce fac. Se poate intampla, ca de multe ori, acestia sa fi renuntat la joburi importante si bine platite pentru a-si urma visul, astfel ca, de multe ori, acestia trebuie sa fie sustinuti, mai ales, din punct de vedere financiar.

Una dintre problemele cu care antreprenorii se intalnesc este finantarea pentru business-ul lor. Stim ca o afacere mica ca sa se poata dezvolta trebuie sa fie sustinuta mai ales financiar si pot fi momente in care un credit este esential. Se intampla ca o mare parte din IMM-uri sa nu fie eligibile pentru creditarea bancara, iar pentru acestea o platforma fintech de creditare exclusiv online ar fi ceea ce ar avea nevoie.

Antreprenorii pot intampla probleme financiare si din cauza clientilor care au termene mari de plata si de aceea, au nevoie de solutii financiare rapide care sa poata sa-i sustina cu lichiditati. In acest sens exista varianta de finantare antreprenori prin Omnicredit, o platforma de micro finantare online.

Motivul pentru care exista Omnicredit este faptul ca toti antreprenorii au nevoie de un partener de incredere care sa ofere mai putin stres financiar si mai mult timp pentru ceea ce conteaza cu adevarat.

Omnicredit are si un avantaj pe piata, faptul ca toti antreprenorii beneficiaza de o resursa care este importanta intr-un business si anume, timpul. Acest lucru este posibil prin faptul ca antreprenorii pot primi micro-credite in maxim 8 ore de la momentul solicitarii, iar aprobarea creditelor se face din fata calculatorului sau de pe telefon. In plus, platforma pusa la dispozitie pe site prezinta avantajul ca este nevoie de un timp maxim de 30 secunde pentru inregistrare, iar decizia de creditare se acorda in maxim o ora de la momentul in care se incarca documentele.

Conditia pe care o impune Omnicredit IMM-urilor este ca acestea trebuie sa fi avut activitate in ultimele 3 luni.

Creditarea accesata prin Omnicredit este o finantare pe un termen mai lung, ceea ce poate deveni o metoda perfecta pentru antreprenori astfel incat sa-si poata dezvolta afacerea. Rambursarea creditului se va face in rate lunare, pe o perioada de maxim un an de zile. Cu banii obtinuti de la Omnicredit se pot inclusiv sa se plateasca furnizorii de marfa sau pot fi achizitionate utilaje.

In concluzie, pentru a beneficia de toate avantajele puse la dispozitie de Omnicredit tot ce va fi necesar este sa se creeze un cont de utilizator, sa se introduca datele, sa se aleaga tipul de credit de care este nevoie si sa se incarce documentele solicitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *