Aici am invatat cum sa devin un negociator mai bun

Uncategorized

Negocierea este un proces care te pune in fata unor decizii. Din pacate, cu totii am trecut la un moment dat prin momente mai dificile in negociere. Este normal, suntem oameni si orice relatie implica emotii, mesaje percepute, situatii tensionate. De aceea, pentru a fi un negociator mai bun invata cele mai bune tehnici de negociere in cadrul training-urilor sustinute de Brightway®.

In continuarea acestui articol vom prezenta si alte motive pentru care este bine sa participi la training-ul despre tehnicile de negociere:

  • in primul rand, cu ajutorul echipei de la Brightway® te vei antrena intensiv. In plus, progresul tau va fi urmarit indeaproape de trainer, acesta iti va oferi feedback constant pentru a-ti imbunatati vizibil abilitatile, obiceiurile si tehnicile de negociere care sunt folosite pana la finalul cursului.
  • pe parcursul cursului vei primi o evaluare a propriului stil de negociere si ce presupune acesta. Vei intelege la ce e nevoie sa lucrezi si cum iti poti imbunatati abilitatile.
  • vei pleca cu o perspectiva total diferita asupra negocierii si vei reusi sa folosesti cei trei piloni principali ai negocierii, respectiv puterea, persuasiunea si tocmeala. De la training vei pleca cu toate notiunile esentiale pentru o negociere in afaceri de succes, dar vei putea sa exersezi cunostintele acumulate si tehnicile de negociere dobandite.
  • vei putea aplica imediat cunostintele dobandite astfel ca vei avea rezultate inca de la urmatoarea negociere in care esti implicat.
  • te vei pregati alaturi de traineri cu experienta in domeniu. Echipa de la Brightway® este formata din persoane care au experienta in business, in training si consultanta in negociere si vanzari.

Asadar, in urma trainingului sustinut de Brightway® vei reusi sa inveti urmatoarele: cum sa iti definesti interesele si alternativele, cum pregatesti si planifici o negociere, luand in calcul interesele tuturor celor implicati, sa identifici si sa folosesti terenul comun intr-o negociere, ce tehnici de negociere sa folosesti si in functie de situatie, ce stil de persuasiune folosesti in negociere, cum iti construiesti strategiile de tocmeala in asa fel incat sa te incadrezi in marje si sa iti atingi obiectivele, cum sa deprinzi abilitati de persuasiune si cum sa transmiti mesaje persuasive, cum eviti comportamentele distructive in negociere, cum descoperi si cum te concentrezi pe interesele reale ale partenerilor la negociere, ce tehnici de manipulare foloseste partenerul de negociere si cum le poti contracara

Trainingul sustinut de Brightway® se adreseaza reprezentantilor comerciali, persoanelor din departamentul de achizitii, managerilor si tuturor persoanelor care isi doresc rezultate mai bune in negocierile zilnice.

Asadar, alegeti sa lucrati doar cu profesionisti si veti obtine rezultatele pe care atat de mult le-ati asteptat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *