Iata de unde poti cumpara gadgeturi grozave la preturi minime

Uncategorized

Casa de amanet este cunoscuta ca fiind locul unde putem face rost de o suma de bani pentru o perioada de timp relativ scurta, iar in schimb trebuie sa garantam cu bunuri. In ultimul timp insa, lucrurile s-au schimbat. Nevoile oamenilor erau fie mai mici, fie mai mari decat puteau obtine cu aurul sau fie aveau alte obiecte de valoarea pe care doreau sa le lase garantie. Astfel s-a ajuns in prezent ca la Prestige Amanet sa se accepte multe alte obiecte precum electrocasnice, electronice, telefoane mobile, laptopuri, ceasuri.

Aici lucrurile se desfasoara destul de rapid pentru ca totul este simplu. Clientul vine cu obiectul, reprezentantul casei de amanet il evalueaza si ii propune clientului o suma de bani.

In cazul in care clientul este multumit, accepta tranzactia si se semneaza un contract. La o data stabilita de comun acord, clientul va returna suma de bani si isi va recapata bunul amanetat. Insa, ce este avantajos sa amanetezi, ce se cumpara apoi, de ce este casa de amanet interesata sa primeasca? Aceasta este o intrebare la care Amanet Prestige va raspunde in continuare.

In primul rand, bijuteriile din aur sunt obiecte pe care orice casa de amanet le accepta. Valoarea lor pe piata este intr-o continua crestere, asa ca sunt acceptate intotdeauna. Evident ca starea lor trebuie sa fie buna si aurul sa fie de calitate. Preturile sunt diferite pentru obiectele din aur fata de cele din argint.

O alta categorie de bunuri este reprezentata de telefoanele mobile pentru ca pot fi vandute ulterior cu usurinta. Foarte multa lume isi cumpara telefoane din ce in ce mai performante si abia aparute pe piata, ca urmare prezinta un mare interes pentru casele de amanet. In functie de cateva caracteristici, pretul unui telefon amanetat poate sa creasca. Se va lua in calcul daca modelul este nou, daca este o firma renumita, daca starea lui este una foarte buna si daca mai exista accesoriile acestuia, atunci valoarea lui va creste.

Tabletele si laptopurile sunt obiecte care sunt usor acceptate de Amanet Prestige, avand valoare comerciala si fiind usor de vandut ulterior. In functie de model, de stare si de vechime, acestea sunt evaluate si se pot amaneta. Amanet Prestige ofera servicii de incredere clientului printr-un contract transparent, fara comisioane si dobanzi ascunse.

Obiectele, atat electrocasnicele, cat si telefoanele sau aurul pot sa fie vandute, nu doar amanetate. Procedura este asemanatoare doar ca se scapa de grija returnarii banilor inapoi sau de cea de a da anunturi si a merge la vizionari cu potentiali clienti.

Casa de amanet Prestige Amanet universitate asigura servicii de calitate, profesionale atat pentru evaluarea obiectelor cat si pentru pastrarea lor. Increderea face din casa de amanet Amanet Prestige un colaborator de incredere si prompt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *