Vrei sa asiguri angajatilor tai posibilitatea de a face medicina muncii mai usor?

Uncategorized

La angajare e nevoie de respectarea mai multor conditii din punct de vedere legal, iar unul dintre acestea este efectuarea medicinei muncii. Totusi, in cazul societatilor cu un numar mare de angajati asigurarea acesteia se poate face mult mai simplu, caz in care intervine echipa SSM Concept care se ocupa de toate detaliile. Pe aceasta cale avem parte de o multime de avantaje importante pe care merita sa le vedem, asa ca descopera serviciile pentru medicina muncii.

Scapa de griji

E clar ca orice antreprenor poate scapa de o multime de batai de cap atunci cand nu mai are grija sanatatii angajatilor. Medicina muncii ce se face presupune monitorizarea starii de sanatate incepand de la examenul medical la angajare. Bineinteles, acesta se adapteaza in functie de locul de munca, de riscurile prezentate, de aptitudini, etc. Mai departe medicina muncii implica si controlul medical periodic pentru reevaluarea starii de sanatate, iar in cazul angajatilor care revin la munca dupa 30 de zile lipste din motive medicale vor fi supuse unui alt control. Mai mult, exista si un examen medical de adaptare prin care se stabileste abilitatea unei persoane de a lucra in medii cu riscuri mari.

Lasa-te pe mainile celor mai buni

E mult mai usor sa te lasi pe mainile celor mai buni, iar daca ai nevoie de servicii medicina muncii, e clar SSM Concept reprezinta cel mai bun loc catre care ne putem orienta intrucat experienta chiar face diferenta in acest sens.

Costurile sunt minime

De asemenea, poti sa te interesezi de medicina muncii si preturi pentru ca acestea sunt accesibile pentru toate buzunarele, motiv pentru care nu este nevoie de cine stie ce efort din punct de vedere financiar pentru a avea acces la cele mai bune servicii oferite de SSM Concept.

Fara probleme de natura legala

Aceasta este si o modalitate foarte buna prin care se pot evita toate problemele de natura legala referitoare la medicina muncii despre care toata lumea stie ca se dovedesc a fi foarte costisitoare.

Atrage cei mai buni angajati

E clar ca daca ai aproape cei mai buni angajati acestia pot lucra cat de eficient se poate, ocazie cu are cresc performantele fiecarei afaceri. Poti sa te interesezi si sa vezi ca pretul pentru medicina muncii asigurat de SSM Concept este minim in raport cu beneficiile aduse.

Ce presupune

Procedurile sunt mai complicate, motiv pentru care cine nu se pricepe sau nu dispune de timpul necesar in acest sens, mai bine se lasa direct pe mainile celor cu experienta, iar pentru medicina munctii, SSM Concept ne sare oricand in ajutor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *