Tot ce trebuie sa stii despre broderii

Uncategorized

Daca ai nevoie de broderii la comanda apeleaza la serviciile oferite de Brodara. Asadar, poti vedea detalii pe site despre absolut tot ce te intereseaza in materie de broderii personalizate, inclusiv rezultatele unor comenzi deja onorate pentru diferite firme din sectorul privat, dar si multe institutii publice care au avut nevoie de embleme brodate direct pe uniforme sau patchuri care pot fi aplicate pe orice material in orice moment.

Pentru a putea beneficia de aceste servicii, trebuie sa te hotarasti mai intai asupra unor detalii precum grafica care trebuie brodata, tipul si modul de aplicare al broderiei. In primul rand trebuie sa stii ca fie ai un logo bine definit fie poti explica echipei Brodara cam de ce ai avea nevoie pentru a-ti schita ei un model. Apoi trebuie sa iei o decizie in privinta modului de aplicare a acestuia si anume daca sa fie direct cusut pe un articol vestimentar sau o uniforma anume ori sa poata fi scos ori de cate ori este necesar. Astfel, poti opta pentru aplicarea prin scai, ace sau cu adeziv temporar. Daca optezi ca broderia sa fie direct tesuta pe o piesa vestimentara, trebuie sa stii ca poti sa o furnizezi tu sau o poti cumpara direct de pe site. La sectiunea catalog textile gasesti o gama variata de haine confectionate din materiale rezistente precum bumbacul, poliesterul si altele, numai bune pentru a fi cusute broderii pe ele.

Odata alese toate aceste detalii, procedura prin care efectuezi comanda este foarte usor si rapid de  facut, avand de completat un formular scurt. Dupa transmiterea datelor, vei primi in cel mai scurt timp o oferta de pret impreuna cu o simulare digitala, sau fizica daca ai nevoie, a modelului pentru a vedea daca necesita modificari sau nu. In final, dupa confirmarea finala a produsului si achitarea avansului, comanda va fi data in productie si livrata in 5 sau 10 zile lucratoare, prin curier.

Pe langa munca si produsele de calitate, aici te bucuri si de tarife accesibile tuturor buzunarelor. Tot referitor la preturi, trebuie sa stii ca simularile, matritele si programul de brodat  sunt oferite gratuit, astfel ca, in final vei plati doar cusaturile efective si eventualele articole textile achizitionate aici.

Pe langa serviciile de broderie, cei de la Brodara ofera si servicii de digitizare a masinilor de brodat pentru cei care doresc sa si le imbunatateasca. Procesul efectuarii comenzii este la fel de simplu si are loc tot prin completarea unui formular in care detaliezi ce anume ai nevoie si cate cusaturi sa poata face programul.

Poti vedea detalii pe site despre ambele tipuri de servicii oferite aici, dar si multe alte informatii utile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *