Lasa specialistii sa se ocupe de pregatirea comunicatelor de presa

Uncategorized

Comunicatele de presa sunt o metoda eficienta de comunicare in mediul de afaceri, oferindu-ti notorietate cat si afirmare pe piata. Mesajele companiei tale prin intermediul Tudor Communication ajung la jurnalistii nostril care au o experienta mai bine de 10 ani pe piata, oferindu-ti publicitate pe toate canalele Mass-media. O informatie valorificata la maxim, genereaza curiozitate publicului cat si viitori clienti. Cu cat acoperi un segment cat mai mare in online, poti spune ca afacerea ta va fi un adevarat succes!

In zilele noastre, daca afacerea ta nu este onside cat si online, sansele ca tu sa ajungi la capacitate maxima sunt destul de reduse. Diferitele modalitati de comunicare in cele doua lumi, iti pot oferi oameni care sunt interesati de serviciile tale. O buna metoda de consacrare in online, sunt comunicatele de presa, acolo unde tu si serviciile tale sunt puse in evidenta. Cu toate ca iubim revistele de specialitate, trebuie sa recunoastem ca mediul online iti ofera eternitate ca si idei si servicii, acesta fiind accesibil pentru un esantion generos de persoane. Astfel, cu un simplu click din partea clientului, poti primi contracte de colaborare intr-un numar ridicat. De asemenea, viralizarea comunicatelor tale de presa, are un grad mai mare de reusita in online decat onside, deoarece afacerea ta sau ideile tale pot fi distribuite in cateva secunde de catre internauti.

Tudor Communication este o agentie de PR, care pune accent pe fiecare client in parte, garantand pe comunicarea excelenta cu presa. Jurnalistii nostri care detin minim 10 ani de experienta, ofera solutii la cheie de abordare cat si de publicare a unui subiect, acestea bucurandu-se de cat mai multa notorietate pe canalele Mass-Media. Astfel, afacerea ta va fi in lumina reflectoarelor cat mai mult timp.

O colaborare cu Tudor Communication inseamna o colaborare cu o echipa profesionista care stie sa atinga cele mai inalte standarde, punandu-ti bussines-ul intr-un mediul de afaceri roditor. Comunicatele de presa pe care le realizam te vor prezenta unic, punandu-ti in evidenta toate atuu-urile. De asemenea, vei obtine cel putin 5 aparitii pe canalele media, mesajul afacerii tale, fiind o emblema a companiei tale. Tonul cat si gandirea unui mesaj pozitiv este un atuu pe care noi il detinem atunci cand gandim strategii de dezvoltare a afacerilor in mediul online.

Cu cat mesajul este mai accesibil pentru publicul tinta, cu atat sansele tale de reusita sunt 100%, de aceea folosim forme adecvate de redactare. Acestea ofera notorietate in mediul online cat si in aparitii TV. Compania dumneavoastra poate ajunge la performanta maxima alaturi de Tudor Communication.

Suntem alaturi de ONG-uri care doresc sa se lanseze pe piata, cat si alaturi de business-uri vechi pe piata care au nevoie de un boost, de aceea garantam ca vom oferi informatii relevante pentru publicul lor tinta.

Comunicatele de presa prin Tudor Communication sunt un mijloc de cunoastere a brand-ului, a companiei cat si a persoanei din spatele acestuia, de aceea daca vrei sa-ti dai un refresh sau sa te lansezi pe piata acesta este un mijloc eficient pentru tine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *