Iata cum poti accesa un calculator de la distanta

Uncategorized

Probabil ca oricine stie cat de mult ne poate simplifica viata tehnologia, astfel ca merita sa profitam de toate uneltele disponibile. Asadar, alege un RDP client Microsoft de la Thinstuff si vezi care sunt principalele avantaje aduse. Pe aceasta cale ai ocazia de a transforma orice calculator obisnuit intr-un server, totul la costuri minime printr-o solutie foarte eficienta pe care o poate accesa oricine, iar mai multe detalii merita sa afli de la Thinstuff.

La ThinStuff te asteapta mai multe pachete din care sa alegi, astfel ca te bucuri de toata flexibilitatea de care ai nevoie. De exemplu, te poti orienta catre unele care permit un numar de 3, 5 sau 10 conexiuni, dar e disponibila si varianta cu conexiuni nelimitate. Sistemul e foarte usor de instalat, iar in acest sens sunt de ajuns doar cativa pasi, in timp ce nimeni nu va avea grija compatibilitatii pentru ca softul Thinstuff poate fi instalat pe orice versiune Windows, indiferent ca vorbim de cele mai noi, fie de cele mai vechi. Daca nu esti hotarat inca si nu stii ce decizie sa iei, nu trebuie sa iti faci grij pentru ca poti descarca varianta Demo pe care sa o testezi timp de 14 zile pentru a te convinge.

Daca esti in cautarea unei solutii de tip Remote Desktop care sa fie cat mai accesibila din punct de vedere financiar, cu siguranta, varianta Thinstuff reprezinta exact ceea ce iti doreai. Mai mult, oricand poti face o comparatie intre Thinstuff si Microsoft, pentru ca preturile sunt mult mai mici, ceea ce presupune ca se fac mari economii care se pot aloca catre alte zone de interes si nici nu sunt impuse atat de multe limite cu privire la configuratia calculatoarelor.

Mai departe, Thinstuff ofera libertatea de publica orice aplicatie in RDP, ocazie cu care nu numai ca va creste viteza de lucru, ci si siguranta datelor, pe cand traficul in retea va scadea foarte mult. Bineinteles, mai exista si alte solutii similare cu cea oferita de Thinstuff, insa nici una nu e atat de usor de configurat si nu e atat de accesibila din punct de vedere financiar. Poti folosi Thinstuff pe orice versiune de Windows, de la XP, pana la 7, 8 sau 10, inclusiv pe variantele mai putin populare precum Vista sau 8.1.

Costurile implicate sunt accesibile pentru toate buzunarele, motiv pentru care nimeni nu trebuie sa faca un important efort din punct de vedere financiar pentru a avea acces la solutia propusa de Thinstuff. Raportul calitate – pret al serviciilor oferite e clar unul care merita luat in calcul, astfel ca de ce sa nu profiti chiar acum. Poti alege un RDP client Microsoft de la Thinstuff si sa iti eficientizezi la maxim activitatea desfasurata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *