Intretine masina asa cum trebuie intr-un service Nissan

Uncategorized

Cine detine un Nissan, cu siguranta, isi doreste sa il intretina asa cum se cuvine, iar pentru asta merita sa se orienteze doar catre service-uri autorizate. O masina bine intretinuta nu doar ca va functiona perfect, insa isi va pastra si valoarea. Cauti un service Nissan pe care sa te bazezi? Atunci apeleaza la Auto Cobalcescu.

Descopera toate modelele

Producatorul japonez Nissan vine cu modele care sa acopere nevoile si preferintele tuturor soferilor. Cine circula exclusiv in oras se poate orienta catre modelul electric Leaf sau catre Micra, ambele fiind autoturisme mici. Cei care prefera un crossover atunci au la dispozitie Qashqai sau Juke, pe cand iubitorii de SUV-uri pot alege X-Trail.

Garanție extinsă

Afla totul despre fiecare functie noua

Producatorii vin cu fel si fel de functii noi menite sa simplifice viata soferilor, iar fiecare drum poate sa devina o adevarata placere. Indiferent de numarul de kilometri pe care il parcurgi in fiecare luna, cert este ca ai nevoie de conditiile ideale si de siguranta maxima, iar o masina Nissan te va ajuta in acest sens.

Ai grija de masina ta

Pentru a evita orice risc cu masina ta este bine sa te orientezi catre un service Nissan autorizat unde sa ai garantia ca fiecare problema se poate remedia in cel mai scurt timp si asa cum se cuvine. La Auto Cobalcescu ai garantia ca esti pe maini bune si te asteapta o echipa cu experienta.

Este timpul pentru o noua masina

Nu are rost sa te complici cu autoturismele la mana a doua si vechi pentru ca acestea pot veni la pachet cu fel si fel de probleme. Stai la distanta de orice risc prin alegerea unei masini noi si, foarte important, intretine-o doar la service-uri autorizate. Service-ul Nissan de la Auto Cobalcescu este exact ceea ce isi poate dori orice sofer care are garantia ca a nimerit unde trebuie.

Cele mai bune preturi

Bineinteles, nimeni nu vrea sa plateasca o mica avere pentru a-si repara masina, insa nici nu este nevoie la Auto Cobalcescu. Aici preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, ceea ce presupune ca toti cei care ajung aici au certitudinea ca au nimerit unde trebuie. Toti clientii se bucura de asistenta si de garantia ca masina lor este tratata asa cum se cuvine. Nu conteaza cat de simpla sau de complexa este problema cu care te confrunti pentru ca oricum aici isi va gasi solutia.

Bazeaza-te pe specialistii acestui service si ai grija de masina ta Nissan. Raportul calitate – pret al serviciilor oferite este unul mai mult decat ideal, astfel ca poti sa te bazezi pe Auto Cobalcescu in orice moment!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *