Imbunatateste-ti cunostintele – apeleaza la trainingurile Brightway®

Uncategorized

Brightway® iti pune la dispozitie o varietate de trainguri si cursuri meninte a te ajuta sa obtii rezultate dorite atat pe plan profesional, cat si pe plan personal. Asadar, printre numeroasele tipuri de traininguri se regaseste si trainingul Microsoft Excel nivel avansat si incepator. Se cunoaste faptul ca pentru dezvoltarea durabila a companiilor, acestea au nevoie de personal foarte bine pregatit, pentru ca in acest fel succesul companiei este mult mai aproape.

Training Microsoft Excel – un antrenament eficient pentru orice companie

Alegand un astfel de program de training, vei beneficia de cele mai bune instrumente pentru eficientizarea proceselor de lucru. De asemenea, pe parcursul acestui curs participantii vor studia si vor aplica cu succes toate notiunile invatate. Este important de mentionat faptul ca acest curs este structurat si prezentat intr-o maniera profesionista, astfel incat toate notiunile sa fie intelese pe deplin de participanti. Totodata toate informatiile prezentate si experimentate pe parcusul acestui training vor putea fi aplicate in mediul real, in activitatile desfasurate la locul de munca.

De asemenea, in fiecare companie exista echipe de lucru care utilizeaza programul Microsoft Excel, iar prin participarea la un astfel de training vei descoperi atat tu, cat si echipa responsabila de realizarea rapoartelor si a analizelor necesare companiei tale, o varietate de notiuni ce te vor ajuta sa eficientizezi programul de lucru. Printre aceste notiuni se regasesc cele ce ajuta compania aiba o raportare optima prin realizarea unor rapoarte complexe si corecte.

Mai mult decat atat, in cadrul acestui training vei descoperi pasii necesari pentru realizarea unui Tabel Pivot ce ajuta foarte mult companiile in organizarea informatiilor, iar in acest fel, echipa responsabila de realizarea rapoartelor va extrage mult mai usor informatiile dorite din bazele de date.

Alege sa faci performanta la locul de munca, alege trainingul Brightway®

Asadar, pe parcursul desfasurarii acestui training Microsoft Excel nivel avansat si incepator te vei familiariza cu meniul si principalele functii ale acestui program, vei invata trucuri menite sa te ajute sa descoperi scurtaturi utile si rapide pentru cresterea productivitatii personale si vei avea posibilitatea de a lucra pe fisiere reale din activitatea companiei tale sau pe diverse studii de caz pe care trainerul le pune la dispozitie participantilor.

De asemenea, vei beneficia de consultata pe o perioada de trei luni din partea trainerului, fie prin intermediul telefonului sau prin e-mail. Totodata la finalul acestu curs, vei primi o diploma care confirma faptul ca ai participat si ai parcurs toate etapele necesare in vederea obtinerii nivelului de cunostinte dorit.

Feedback-ul participantilor recomanda acest training

Participantii acestui training Microsoft Excel nivel avansat si incepator, confirma faptul ca acesta este unul eficient, iar notiunile dobandite pe parcursul cursului au fost si sunt in continuate de ajutor in activitatea pe care o desfasoara la locul de munca si nu numai. Asadar, daca doresti sa-ti imbunatatesti semnificativ cunostinetele de lucru in Excel si sa obtii rezultatele dorite la locul de munca, alege sa participi la acest training organizat de specialistii Brightway®.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *