Epilarea cu laser – solutia eficienta pentru a scapa de parul nedorit

Uncategorized

Cauti solutii disperate pentru a te pregati de sezonul de vara asa cum se cuvine? Parul inestetic iti da batai de cap si te-ai saturat sa stai cu aparatul epilator la indemana tot timpul? Gata cu stresul!

Alege epilare cu laser la Eva Salon si pune stop grijii ca te va prinde vara pe plaja neepilata! Intai de toate, este esential sa facem cateva distinctii legate de doua aspecte esentiale, anume epilarea cu laser si epilarea cu lumina pulsata. Un lucru este cert: epilarea cu laser este mai eficienta decat lumina pulsata.

Scopul acestor doua metode este acelasi: indepartarea definitiva parului, dar eficienta este diferita, iar asta pentru ca laserul foloseste o unda foarte ingusta si este bine concentrat pe zona, in timp ce lumina pulsata utilizeaza o unda mult mai larga si mai putin intensa. Astfel, eficacitatea sa este mai putin seminificativa, iar firele de par pot creste din nou dupa 3 pana la 4 ani.

De asemenea, o intrebare pe care si-o pun tot mai multe doamne si domnisoare care aleg epilare cu laser este legata de perioada in care parul ar putea reaparea. Raspunsul nostru este ca totul depinde de natura parului si de zona de indepartare a parului. Este nevoie de o medie de 5 pana la 6 sesiuni de indepartare a parului cu laser pentru a indeparta parul gros si negru de pe picioare, linia bikinilor, axile si toate zonele corpului.

Prin urmare, este necesar sa treaca in medie 6 pana la 7 luni de tratament cu un interval de aproximativ 1 luna intre doua sedinte. Ar trebui luate in considerare mai multe sesiuni pentru parul mai deschis, mai fin, precum si pentru puf: in medie, 7 pana la 8 sesiuni sau chiar mai mult.

In plus, o alta curiozitate pe care o au majoritatea clientelor de la Eva Salon este legata si de efectele secundare sau riscurile pe care le-ar putea avea epilarea cu laser. Trebuie sa stii diferenta dintre risc si efectul secundar. La propriu vorbind, nu poate exista niciun risc daca  sunt respectate anumite reguli: contraindicatii, alegerea si parametrizarea laserului.

De exemplu, pielea mai inchisa la culoare nu trebuie epilata cu aparatul potrivit pentru pielea alba, altfel pacientul va fi ars, dar nici invers, iar asta pentru ca aparatul pentru piele alba nu va avea aceleasi efecte pentru pielea inchisa la culoare. In ceea ce priveste sarcina sau alaptarea, nu exista dovezi reale cu privire la riscul implicat, dar aceste contraindicatii raman preventive.

Efectele secundare sunt diferite: sunt efecte normale, dar variabile. Cert este ca pielea poate avea roseata, iritatie sau umflaturi mai mult sau mai putin puternice dupa o sedinta, dar acest lucru nu este obligatoriu pentru toate clientele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *