Alege cele mai bune sortimente de hrană uscată pentru câinele tău

Uncategorized

Din moment ce ai decis să devii stăpânul unui câine, unul dintre cele mai importante aspecte pe care trebuie să le ai în vedere de acum înainte este cu privire la tipul de hrană potrivit pentru acesta, care să îl ajute să se dezvolte cât mai armonios şi să rămână sănătos pe termen lung. După cum bine ştim deja cu toţii, fiecare animal de companie are propriile nevoi nutriţionale specifice vârstei, rasei, greutăţii sau nivelului de activitate. Din acest motiv, pe piaţă există mai multe sortimente de mâncare din care putem alege atunci când vine vorba despre alimentaţia corectă şi echilibrată a noului membru al familiei noastre, despre care este bine să fim cât mai documentaţi.

Cât de benefică este hrana uscată pentru câinele tău

Printre cele mai populare tipuri de mâncare atunci când vine vorba despre nutriţia canină se numără şi hrana uscată. Aceasta este bogată în vitamine, proteine de înaltă calitate şi substanţe nutritive esenţiale, care au rolul de a contribui în mod substanţial la sănătatea organismului câinelui nostru. Mai mult, alte caracteristici prin intermediul cărora se remarcă acest tip de mâncare sunt durata de valabilitate lungă, chiar şi după deschidere, fără riscul alterării, uşurinţa cu care poate fi servită sau depozitată şi textura crocantă, care are rolul de a contribui la atenuarea formării tartrului dentar şi chiar la îndepărtarea acestuia de pe dinţii animalului nostru de companie.

Comandă online hrana uscată pentru câinele tău

Dacă eşti în căutarea unui magazin online de unde să cumperi alimentele necesare pentru mesele complete ale patrupedului tău, Pawsmag este soluţia. În cadrul acestui shop online, ai acces la o gamă completă şi diversificată de sortimente de mâncare pentru animalul tău de companie, printre care se află şi hrana uscată pentru câini, disponibilă în diferite gramaje, la un raport calitate-preţ avantajos. Astfel, indiferent dacă vrei să optezi fie pentru hrană completă superpremium, cu miel şi orez pentru câinii adulţi de talie medie, fie pentru hrană hipoalergenică, fără cereale pentru puii de câini sau pentru hrană cu carne de vânat pentru câinii adulţi de talie mică, aici te bucuri de o varietate de produse, potrivite pentru câinii de toate vârstele şi de orice talie.

Tot ce trebuie să faci este să răsfoieşti întreg catalogul de sortimente de hrană uscată pentru câini pus la dispoziţie de către Pawsmag, să le selectezi pe cele corespunzătoare nevoilor animalului tău de companie şi să le adaugi în coşul de cumpărături, după care să finalizezi comanda. Alături de acest magazin online al ,,lăbuţelor fericite”, te bucuri de livrare rapidă şi de transport gratuit pentru comenzile în valoare de peste 250 RON, dar nu numai. Încă un motiv pentru care nu trebuie să mai stai pe gânduri şi să începi o sesiune de cumpărături pentru prietenul tău canin chiar acum de la Pawsmag este sistemul de fidelizare Cash Back cu care acest shop virtual îşi răsplăteşte clienţii, ale cărui condiţii sunt destul de simple şi de intuitive: pe măsură ce achiziţionezi, sistemul îţi va aduce înapoi în contul de utilizator un procent de 3% din suma totală cheltuită, procent pe care îl poţi folosi fie ca bonus sau discount, fie îl poţi acumula treptat şi utiliza ulterior pentru plata cumpărăturilor viitoare. Aşadar, ce mai aştepţi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *