Un parchet de lux, o nota de eleganta pentru casa ta

Uncategorized

Importanta parchetului se resimte mai ales atunci cand vorbim de designul pe care vrei sa il conturezi in cadrul locuintei tale. Un stil clasic si elegant poate fi redat de mai multe tipuri de pardoseala, dar nimic nu se compara cu efectul unui parchet care emana lux si stralucire chiar si dupa ani buni de la montaj.

Pentru a te bucura o viata intreaga de splendoarea unei pardoseli cu aspect natural si care sa iti transforme casa intr-o adevarata oaza de somptuozitate, alege parchetul Mozaic de la Adfin. Acesta se pliaza pe toate gusturile si reuseste de fiecare data sa atraga privirile prin efectul sau vizual puternic. 

Imbinari subtile si rezistente

Desi multi ar spune ca acest tip de parchet este mai putin rezistent din cauza numarului mai mare de imbinari care s-ar putea deteriora si de la cativa stropi de apa, suntem aici sa spulberam orice confuzie. Datorita tehnologiei multistrat, acesta este din potriva, unul dintre cele mai durabile tipuri de pardoseala pentru care poti opta.

Rezistenta sa este data de imbinarile stabile care nu lasa apa sa treaca cu usurinta si astfel, parchetul va avea o durata de viata impresionanta. Odata ce acesta este montat cu grija si sunt urmate toate specificatiile, vei avea parte de o pardoseala care nu va inceta niciodata sa te surprinda prin frumusetea sa deosebita.

La trecerea dintre clasic si modern

Modelele de parchet Mozaic de la Adfin sunt intr-un numar extrem de mare si iti pot ingreuna semnificativ decizia, dar ai certitudinea ca vei gasi cu siguranta designul dorit, care sa fie in perfecta armonie cu orice alt detaliu din locuinta ta.

Acest tip de parchet este piesa de rezistenta atunci cand vrei sa imbini cu succes doua stiluri opuse in aparenta. Clasicul si modernul se vor intalni in cadrul locuintei tale si vor reda eleganta si lux prin simpla folosire a unui parchet cu aspect natural. Caracteristicile de baza ale lemnului vor ramane intacte si se vor remarca la fiecare pas.

Preturi pentru toate buzunarele

Parchet cu personalitate este magazinul online care te poate ajuta sa gasesti modelul care ti se potriveste cel mai bine. O simpla rasfoire a catalogului nostru online iti va oferi zeci de optiuni pe care este imposibil sa nu le indragesti. In functie de nevoile tale si de bugetul de care dispui, poti avea parte de cea mai buna calitate.

Preturile sunt pentru toate buzunarele si nu reflecta in totalitate standardele pe care le vei regasi la parchetul dorit, deoarece calitatea acestora este cu mult peste suma pe care o vei achita in final. Nu ezita sa ne contactezi in cazul in care ai intrebari sau ai nevoie de consultanta in alegerea parchetului potrivit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *