Siguranta si satisfactie garantata la Auto Cobalcescu

Uncategorized

Serviciile oferite de Auto Cobalcescu sunt complexe, incepand de la asistenta pentru achizitionarea unui autoturism, pana la servicii exceptionale de service auto. Auto Cobalcescu ofera cele mai prompte si eficiente servicii auto din capitala, servicii autorizate si certificate, motiv pentru care experienta acumulata si capacitatea de a solutiona orice situatie ne fac capabili si cei mai buni.

Service auto Dacia

In parteneriat cu Dacia, Auto Cobalcescu este autorizat si certificat sa presteze servicii de service auto, echipa noastra ocupandu-se constant de imbunatatirea si perfectionalizarea serviciilor oferite catre clientii nostri, toate pentru o experienta desavarsita.

La service-ul autorizat Dacia asiguram cele mai rapide, sigure, de calitate si profesioniste servicii. Atelierul de mecanica este condus de o echipa de oameni calificati superior, experimentati si profesionisti. Printre serviciile pe care le oferim se numara cele de revizie, electrica, diagnoza, geomtrie, inclusiv schimbul de anvelope sau orice alte operatiuni mecanice de care este nevoie, toate fiind executate in cel mai scurt timp posibil. Toate autoturismele marca Dacia, achizitionate prin intermediul nostru beneficiaza, in baza contractului de garantie incheiat, de reparatie in cadrul atelierelor noastre, garantand in acelasi timp si reparatia efectuata. Astfel, pentru o experienta detaliata, puteti da click pentru detalii.

Mai mult decat atat, atelierul de carosierie din cadrul service-ului auto Dacia este alcatuit dintr-o echipa specialisti calificati superior, care va stau la dispozitie pentru situatia in care se intampla unele evenimente rutiere neplacute. In situatia in care aceste evenimente neplacute se intampla, Auto Cobalcescu sta la dispozitia dumneavoastra si ofera servicii de reparatii carosierie, reprezentare in relatia cu serviciul de politie accidente usoare in toate sectoarele din Bucuresti. Experienta acumulata ne recomanda si credem ca nu exista situatii pe care nu le-am vazut, auzit sau pe care nu le-am putea gestiona si trata cu profesionalism.

De asemenea, clientilor nostri oferim tot suportul necesar si consultanta pentru completarea constatarii amiabile si constatarea daunelor in parteneriat cu asiguratorii. Auto Colabcescu colaboram cu majoritatea societatilor de asigurare, cum ar fi Allianz, Asirom Viena Insurance Group, City Insurancem Euroins, Garanta Asigurari, Generali, Grawe, Groupama, Omniasig Vienna Insurance Group sau Uniqua Asigurari. Echipa noastra de specialisti oferta tot suportul necesar astfel incat orice situatie neplacuta sa fie solutionata complet, intr-un timp scurt, cu eficienta si promptitudine.

Prin urmare, gestionam si raspundem cu prioritate si satisfactie oricaror intrebari, probleme sau solicitari, avand in vedere increderea noastra intr-un parteriat bazat pe comunicare si transparenta, profesionalism, reciprocitate si incredere.

De altfel, pentru toti clientii si cei pasionati de marca Dacia, pe langa service-ul autorizat, showroom-ul nostru Auto Cobalcescu din București, situat in Splaiul Unirii 311, ofera o gama larga si extinsa de modele diverse de autovehicule, pentru toate gusturile, preferintele, la oferte si promotii care nu trebuie ratate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *