Ma gandeam sa schimb usile locuintei

Uncategorized

Ferestrele sunt folosite pentru a face legatura intre o camera si exterior. Usile in schimb pot fi folosite la interior, pentru a face trecerea de la o camera la alta sau de la o camera la un balcon sau o alta varianta este la exterior, pentru a face trecerea de la o camera la curtea exterioara.

In functie de locul unde sunt amplasate, usile trebuie sa aibe anumite particularitati cum ar fi, materialul de baza, grosimea usii, tipul de geam, modelul geamului si al usii, sistemul de actionare.

In ceea ce priveste diferentele esentiale acestea se impart in:

  • usile de exterior sunt lucrate mult mai detaliat si infrumusetate cu elemente de design, in timp ce usile de interior sunt mai simple si automat, mai ieftine;
  • usile de interior necesita doar un maner de actionare in timp ce usile de exterior au nevoie si de un sistem de inchidere cu cheie;
  • in functie de pozitia acestora se mai ia in calcul si gradul de uzura, asadar se iau in calcul materialele folosite. Albul clasic preferat la exterior pentru rezistenta la razele soarelui poate face un contrast deranjant cu mobilierul de interior. Problema o reprezinta insa faptul ca solicitarea unei anumite culori pentru tamplarie termopan poate ridica semnificativ costurile finale ale lucrarii.

In ceea ce priveste modelul de usa din termopan de la dhn este recomandat sa optati pentru modele cu geam Low-E, care este cel mai bun izolator termic existent la ora actuala pe piata. Principiul de baza consta intr-un strat foarte subtire de metal suprapus uneia dintre foile de sticla din structura geamului termopan. Acesta are un efect izolator impresionant, contribuind la respingerea, catre interiorul casei, a unei cantitati mari din caldura care incearca sa iasa din locuinta.

Tot pentru usile de exterior se recomanda folosirea unui sistem de inchidere robust, ideal in cinci puncte si balamale mai voluminoase decat pentru usile de interior. Acest aspect trebuie considerat in special pentru usile montate in zone de trafic intens, pentru  a scadea uzura si a evita stricarea usii intr-un timp scurt.

Toate aceste caracteristici le vei intalni la DHN care pune un mare accent pe calitatea materialelor folosite, pentru ca doar aici, intreaga echipa este convinsa ca perfectionarea este posibila doar prin calitate si doar astfel intreaga echipa poate sa raspunda tuturor cerintelor de excelenta ale clientilor.

In incheiere echipa DHN va da un sfat cat se poate de practic, si anume sa discutati in amanunt nevoile dumneavoastra cu un reprezent pentru a putea face cea mai buna alegere, in cunostinta de cauza.

Alege DHN si vei avea parte doar de calitate si profesionalism!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *