Descopera cele mai noi modele Dacia la Auto Cobalcescu

Uncategorized

Automobilele Dacia de la Auto Cobalcescu sunt o afacere pentru toti soferii din Romania. Stim cu totii ca modelele comercializate de brandul romanesc sunt cele mai ieftine masini noi pe care le poti cumpara. Totodata, intrucat sunt fabricate pe teritoriul tarii, prin cumpararea unui autoturism sustinem si economia tarii. Fie ca le cumperi in scop personal sau ai o firma unde ai nevoie de cat mai multe autoturisme, Dacia se poate dovedi a fi brandul cel mai bun pe care sa il alegi, datorita raportului calitate pret inegalabil. Si, nu in ultimul rand, ai garantia ca nu vei avea costuri mari dupa cumpararea lor.

In ultimii ani, Dacia a imbunatatit considerabil masinile sale, dotandu-le cu tehnologii din ce in ce mai bune si introducand functii care sunt de baza la alte branduri de mai multi ani. Si in ceea ce priveste designul se pot vedea schimbari majore, atat interiorul cat si exteriorul masinilor aratand considerabil mai bine fate de modelele anterioare. Motoarele sunt mai fiabile si consumul este tot mai mic, desi acesta nu a fost niciodata o problema reala la Dacia.

De asemenea, Dacia dispune de o gama variata de modele, precum Logan, Sandero, Sandero Stepway, Duster si altele. Prin urmare ai de unde alege un model care sa se potriveasca nevoilor si cerintelor tale. Printre noile functii cu care sunt dotate versiunile mai noi ale acestora se regasesc si cruise control, sistem de avertizare unghi mort si altele.

Automobilele Dacia de la Auto Cobalcescu, pe langa faptul ca au un tarif incredibil de mic, sunt si cele mai usor de intretinut dintre toate masinile. Numarul de defectiuni inregistrat de aceste masini este mic fata de cel inregistrat de alte masini, iar piesele sunt foarte ieftine. Acestea pot rezista mult timp fara sa aiba probleme majore dupa scadenta perioadei de garantie.

Toate reparatiile de care ai nevoie si orice alte servicii care tin de mecanica le poti efectua in serviceul detinut de grup. Aici te asteapta oameni seriosi, cu multe abilitati si experienta in efectuarea reparatiilor pe masinile romanesti. Mecanicii sunt de incredere si vor manevra autoturismul tau cu grija, astfel incat sa te poti bucura de el o perioada mai mare de timp.

Prin urmare, daca decizi sa achizitionezi automobile Dacia de la Auto Cobalcescu vei avea doar de castigat de pe urma acestora. Te vei putea bucura de servicii de calitate atat pe partea de consultanta, datorita expertilor din showroom, mereu pregatiti sa te primeasca, cat si pe partea de mentenanta a masinii, datorita specialistilor din serviceul auto de aici. Nu ezita si da o sansa brendului romanesc, fie in scop personal sau de serviciu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *