Cum sa ai parte de un sejur placut in Constanta

Uncategorized

Daca afacerile te poarta pana la malul marii in Constanta, cu siguranta, esti in cautarea hotelului potrivit, iar un loc de cazare la Casa Hrisicos iti aduce tot ceea ce iti doreai, plus multe altele. Gasesti un concept unic in Romania in care in calitate de oaspete controlezi sederea ta direct de pe smartphone pentru eficienta maxima.

O scurta istorie

Daca esti pasionat de istorie, cu siguranta, vei aprecia si mai mult cazarea la Casa Hrisicos. Localnicii, turistii si oaspetii au acces acum la o mica parte din perioada anilor 1900 cand hotelul a fost inaugurat. Ulterior a devenit sediul unei banci, iar mai apoi, dupa multe decenii a revenit la functia sa initiala, fiind unul dintre cele mai bune puncte de cazare din Constanta. In plus, Casa Hrisicos iese in evidenta in Piata Ovidiu prin arhitectura sa, iar peretii grosi inca ascund multe dintre secretele vremurilor apuse. De-a lungul anilor, pragul casei a fost trecut de multe dintre personalitatile anilor, inclusiv unii dintre ceimai mari scriitori precum Alexandru Vlahuta sau I.L. Caragiale.

O sedere placuta intotdeauna

Casa Hrisicos s-a asigurat ca toate cele 23 de camere aduc confortul dorit de orice oaspete, iar atentia la detalii face diferenta. Pernele cu puf si hipoalergice, saltelele ortopedice, fotolii din piele, podea din parchet bambus si posibilitatea de a controla intreg sejurul de pe telefon sunt cateva dintre atractii.

Aproape de ceea ce te intereseaza

Bineinteles, si amplasamentul casei conteaza pentru ca este aproape de multe dintre punctele tale de interes. Casa Hrisicos te asteapta in Piata Ovidiu, fix langa Muzeul de Istorie si Arheologie, iar de aici te despart 7 minute de acvariul Constanta si de cazinou, 10 minute de plaja Modern si portul Tomis si esti in imediata apropiere a tuturor centrelor de afaceri.

Tehnologia combinata cu traditionalul

Acest hotel de 4 stele dispune de 23 de camere in care gasesti conditiile ideale pentru un sejur de neuitat. Oaspetii au posibilitatea de a gestiona tot ce tine de rezervarea lor direct din telefon, totul pentru un confort deplin, astfel ca tehnologia combina traditionalul cladirii.

Masurile luate pentru o sedere lipsita de griji

La Casa Hrisicos respectam intimitatea tuturor oaspetilor astfel ca pana si receptia este fara personal care s-a mutat acum in mediul online. Check in-ul si check out-ul nu se fac in format fizic, nu mai sunt stocate pe hartie informatiile personale, iar cardurile cu cheie de plastic au fost inlocuite cu generarea virtuala a cheilor direct din aplicatie. Astfel, usile se deschid doar cu ajutorul telefonului, la fel si comunicarea directa cu personalul care se face la telefon, prin email sau pe chat. Platile sunt efectuate exclusiv online in conditii de deplina siguranta, iar la final factura in format electronic este trimita automat pe email.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *