Cu și despre frumusețile Deltei

Uncategorized

O experiență extrem de dorită de mulți turiști care vin în vizită în România este exploararea Deltei Dunării, una dintre cele mai sălbatice destinații din Europa. Acest sit al Patrimoniului Mondial UNESCO adună o biodiversitate spectaculoasă, oferind nenumărate posibilități de observa păsări și alte vietăți cu oportunități ample de observare a păsărilor și de pescuit. Dacă ești în căutarea unei modalități de relaxare pentru câteva zile, un weekend în Delta Dunării este o experiență extraordinară, pe care trebuie să o ai măcar o singură dată în viață. Prin urmare, dacă vreți să aveți parte de cele mai frumoase amintiri și să fiți încojurați de o atmosferă pe care nu veți mai întâlni nicăieri în altă parte, o excursie în Delta Dunării ar trebui să fie una din prioritățile de vacanță în acest an.

O excursie cu barcă, posibilitate inedită de a cunoaște și de a vedea frumusețile Deltei

Dacă v-ați planificat o plimbare în Delta Dunării anul acesta și deja căutați câteva activități pe care să le faceți aici, vă recomandăm cu mare încredere să alegeți excursii cu barca. Totul se face în baza unei programări pe care este necesar să o realizați cu ceva timp înainte, astfel încât să aveți parte de o experiență cât mai plăcută și organizată.

Majoritatea suprafeței pe care o are Delta Dunării se află în România, în județul Tulcea. Aceasta se află în partea de nord a coastei României la Marea Neagră. O mică parte a Deltei (în primul rând brațul Chilia a râului) se varsă spre nord în Ucraina (Oblastul Odesa). Suprafața totală este de 4.152 km2, din care 3.446 km2 sunt în România.

În funcție de locul în care veniți, poate doriți să petreceți mai mult de un weekend în Delta Dunării. Pentru mulți turiști, un un weekend a fost perfect, declarându-se extrem de mulțumiți de experiența trătă. Zona este destul de îndepărtată, așa că luați în considerare timpul de călătorie atunci când vă planificați șederea.

Tulcea este cel mai apropiat oraș mare de Deltă și este ușor accesibil din diverse locuri din România cu autobuzul sau trenul. Cel mai apropiat aeroport de Delta Dunării este Constanța, asta dacă se întâmplă să veniți din străinătate. Din țară vă va fi cu atât mai ușor, pentru că autostrada vă va aduce aproape de zona aceasta în doar câteva ore.

Nu stați prea mult pe gânduri și planificați-vă chiar astăzi o astfel de excursie în Delta Dunării, mai ales dacă sunteți iubitor de apă. De asemenea, aici veți avea posibilitatea de gusta din bucătăria cu specific pescăresc pe care localinicii o să v-o pună la dispoziție. Nu trebuie să ratați cele mai bune bucate și cele mai frumoase experiențe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *