Alege o sala de evenimente in Constanta in care ai parte de cele mai bune conditii

Uncategorized

Sunt multe ocazii care merita celebrate asa cum se cuvine, iar pentru asta ai nevoie de cea mai buna sala de evenimente din Constanta. Casa Hrisicos te asteapta in centrul orasului si ai posibilitatea de a organiza fel si fel de evenimente de care sa ne amintim cu drag intotdeauna. Locul este special si datorita istoriei sale bogate si te asteapta oricand in Piata Ovidiu pe care o domina inca din urma cu un secol.

Daca iti place istoria, atunci, cu siguranta, vei aprecia si mai mult aceasta cladire. Multe evenimente importante din viata noastra trebuie sa fie marcate ca atare, iar Casa Hrisicos asigura conditiile ideale in acest sens. Cea mai buna sala de evenimente din Constanta iti ofera posibilitatea de a duce mai departe traditia locului si de a scrie istorie. Casa Hrisicos a dominat piata Ovidiu din oras de la inceputul anilor 1900 cand a fost inagurata cu acelasi scop de astazi. Totusi, de-a lungul anilor a capatat mai multe functii, iar recent a revenit la cea pe care o cunoastem cu totii. Acest hotel care gazduieste si sala de evenimente, dar si sala de conferinte este unul dintre punctele cele mai importante din oras si mai ales din centru, astfel ca pentru a organiza un eveniment cu adevarat special, cu siguranta, este locul potrivit.

Aici pot fi organizate mai multe tipuri de evenimente, iar Casa Hrisicos asigura conditiile ideale in acest sens. Printre altele, putem aminti de botezuri, nunti, aniversari, majorate, petreceri corporate si nu numai. Experienta vasta in domeniu isi spune cuvantul, astfel ca toti cei interesati de sala de evenimente in Constanta au acces la 70 de locuri pentru ei si invitatii lor. Mai mult, Casa Hrisicos dispune si de sala de conferinta pentru a permite tuturor oamenilor de afaceri sa isi desfasoare activitatea asa cum se cuvine.

Atentia la detalii este cea care face diferenta, astfel ca oricine are nevoie de sala de conferinte in Constanta sau de evenimente, se bucura de conditiile ideale. Casa Hrisicos ne asteapta in centrul orasului, intr-un punct care este usor accesibil din oricare alta zona. Aici pot fi gazduite sesiuni de after tea, pranzuri business, alaturi de o multime de alte tipuri de ceremonii si evenimente dedicat atat persoanelor fizice, cat si firmelor. Clientii care au nevoie de o sala de evenimente in Constanta au libertate totala atunci cand vine vorba de personalizare pentru a fi indeplinite preferintele si nevoile tuturor. Alegerea meniului, a servicii acestuia, dar si multe alte detalii raman la alegerea clientilor care se bucura de flexibilitate maxima la Casa Hrisicos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *