Afacerea ta poate incepe la Omnicredit

BUSINESS

Exista multiple solutii de finantare pentru organizatii, insa cele mai multe dintre acestea sunt oferite de institutii bancare clasice. In schimb, nevoile consumatorilor s-au schimbat de-a lungul anilor si pentru ca traim in era tehnologiei, totul este bazat pe rapiditate. Aici intervine si Omnicredit prin serviciile si produsele sale menite sa simplifice viata antreprenorilor care sunt in cautarea unei modalitati ideale de finantare a propriei afaceri. Avantajele sunt multiple, astfel ca merita descoperite toate, iar la ora actuala unul dintre cele mai populare servicii este factoring pentru companii.

Ce este factoring-ul

Acest produs financiar se bucura de o mare popularitate datorita faptului ca e foarte eficient. Asadar, factoring-ul presupune ca iti poti cesiona creantele astfel incat sa poti primi banii de pe facturi pe loc. Daca propria organizatie vinde produse sau servicii care au factura la termen de la 30 la 120 de zile, inseamna ca pana la data scadentei acestora banii respectivi sunt blocati. Din acest motiv e mult mai comod si mai simplu sa apelezi la Omnicredit care ti le plateste pe loc si asteapta in locul tau data scadentei.

Pentru orice companie

Aceasta solutie se dovedeste a fi ideala pentru orice tip de companie, motiv pentru care nu conteaza daca organizatia ta ofera servicii de curatatorie pentru covoare, vinde flori sau articole vestimentare pentru femei si barbati si nu numai.

Despre Omnicredit

Omnicredit este prima platforma fintech din Romania de finantare online care isi dedica serviciile si produsele persoanelor juridice si sta la baza dezvoltarii a nenumarate companii. Cu o experienta de peste 15 ani in domeniu, aici oricine poate avea garantia de a descoperi solutia financiara de care are nevoie pentru propria afacere.

Solutie moderna de finantare

Sunt propuse 8 produse si servicii moderne, iar factoring pentru companii este una dintre cele mai populare optiuni. Rapiditatea este unul dintre punctele forte ale tuturor serviciilor puse la dispozitie de Omnicredit, ceea ce reprezinta un principal avantaj in conditiile in care antreprenorii au la dispozitie mai mult timp pe care il pot aloca pentru diferite alte activitati.

Evitarea birocratiei

Orice antreprenor stie cu cate piedici se confrunta din cauza birocratiei, insa nu si la Omnicredit unde aecasta este pur si simplu omisa. Astfel, nu mai sunt necesare dosare stufoase, cozi interminabile si drumuri pana la banci, cand totul se poate rezolva direct online, simplu si rapid.

Asistenta de calitate

La Omnicredit ai acces si la asistenta de calitate, ceea ce reprezinta un alt mare avantaj intrucat fiecare antreprenor are nevoie de consiliere de specialitate din partea unor oameni experimentati. Pe aceasta cale fiecare problema isi va gasi solutia imediat, iar antreprenorii isi vor putea dezvolta cunostintele, dobandind mai multe notiuni ale economiei.

Foarte comod online

Cu siguranta, pentru oricine este mult mai simplu sa isi gestioneze activitatea financiara prin intermediul internetului, astfel ca la Omnicredit totul se va rezolva direct de la birou sau din confortul propriei locuinte. Te informezi cu privire la produsele si serviciile disponibile aici, printre care si factoring pentru companii, faci solicitatea si primesti banii in cont in cel mai scurt timp.

Te folosesti de calculatorul disponibil pe site

Nu in ultimul rand, aici ai acces si la un calculator cu ajutorul caruia sa afli de la bun inceput suma pe care o primesti pe loc. Alegi valoarea facturilor tale pe care iti doresti sa le incasezi, intre 500 si 250000 de lei si data scadentei facturilor, de la 7 pana la 120 de zile. E simplu si foarte util acest produs financiar oferit de catre Omnicredit si, cu siguranta, vine in ajutorul multor antreprenori care isi doresc sa aiba acces la o solutie eficienta de finantare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *