Prajituri delicioase, numai cu martipan de la Anyta Cooking

Uncategorized

Esti fan prajituri si iti doresti sa ai mereu la indemana martipan colorat? Comanda martipan pentru prajituri de la Anyta Cooking simplu si rapid si ai ceea ce iti trebuie in bucatarie in doar cateva zile. Ceea ce stim cu totii despre martipan este faptul ca acesta ajuta la ornarea si decorarea celor mai delicioase prajituri, astfel incat acestea sa cucereasca nu doar prin gust, ci si prin aspectul deosebit. Astfel, Antya Cooking va pune la dispozitie in cadrul magazinului online anytacooking.ro martipan pentru torturi, numai bun pentru a fi folosit la preparea prajiturilor si a torturilor. Pasta de martipan este usor de folosit si va puteti pune imaginatia la contributie in orice fel, gandind tot felul de figuri si figurine.

Cat despre site-ul nostru, acesta nu pune la dispozitie produse doar pentru cofetarii cu experienta, super talentati, ci si pentru cei carora doar le place sa cocheteze cu cofetaria, la final de saptamana. Astfel, orice idee nastrusnica ai avea, cu Anyta Cooking ai tot ceea ce iti trebuie exact la momentul potrivit. Mai mult decat atat, pe site-ul nostru aveti sansa de a  gasi chiar pachete de culori pentru martipan, ce includ 5 culori distincte de martipan colorat. Acestea sunt numai bune pentru acoperit si decorat briose, biscuiti, torturi si orice alte tipuri de prajituri. Martipanul de la Anyta Cooking este simplu de lucrat si intins, are o textura foarte fina si se intareste de indata ce este lucrat. In cazul in care vreti sa obtineti o culoare mai simpla, este destul sa mixati aceste culori cu o bucata de martipan de culoare neutra. De asemenea, puteti amesteca culorile intre ele. Setul contine urmatoarele culori: rosu, verde, negru, albastru acvatic si galben.

Mai departe, va oferim o sugestie de reteta de prajitura cu martipan. Astfel, aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: 120 gr unt la temperatura camerei, 100 gr zahar, 120 gr martipan, 3 oua, 2 lingurite de coaja de lamaie, o lingurita de esenta de vanilie, o lingurita de esenta de migdale (am pus mai mult decat in reteta pentru ca martipanul pe care il am nu are si aroma de migdale), 60 gr faina, jumatate de lingurita de praf de copt, un sfert de lingurita de sare, zahar pudra pentru decor. Se incalzeste cuptorul si se pregateste o tava acoperita cu hartie de copt unsa cu unt. Cu un mixer se face o crema din unt si zahar.

Apoi se amesteca martipanul taiat in bucati mici. Daca martipanul nu e destul de moale, se incalzeste usor in cuptorul cu microunde (30 de secunde). Se adauga pe rand ouale, amestecand dupa fiecare, iar la sfarsit se pot pune coaja de lamaie si aromele. Separat se amestecat faina cu praful de copt, iar sarea se amesteca treptat cu acest mix in crema de unt si martipan. Se pune aluatul in tava la copt la foc mic, aproximativ jumatate de ora. La final, se decoreaza prajitura cu martipan dupa preferinte. Pofta buna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *