Agentia mea de turism e mult mai eficienta acum

Uncategorized

Internetul a schimbat considerabil mediul de afaceri, astfel ca astazi exista unele care din strada s-au mutat direct online. La acest capitol putem aminti si de agentiile de turism intrucat multe dintre acestea opereaza astazi exclusiv online. Pentru acestea sunt propuse fel si fel de solutii care sa eficientizeze activitatea si sa o simplifice, iar Quick Sell aduce integrare site tour operatori. Solutia propusa e avantajoasa dintr-o multime de puncte de vedere, iar mai departe vei descoperi care sunt principalele plusuri pe care merita sa le descoperi.

Probabil ca oricine stie ca in Romania exista mai multe agentii de turism, astfel ca e bine de stiut ca prin intermediul Quick Sell e mult mai simplu sa organizezi una de la zero, fie sa o imbunatatesti pe cea actuala de care nu esti multumit pe deplin. Asadar, vei avea acces la un site complet nou, iar prin integrare site tour operatori iti va fi mult mai simplu sa pui la cale cele mai bune pachete pentru clientii tai. Nu dureaza mai mult de 7 zile configurarea, iar mai apoi actualizarile au loc automat, ceea ce presupune ca toti utilizatorii vor avea acces la oferte early booking, last minute si nu numai.

In conditiile in care totul se desfasoara exclusiv online e de la sine inteles ca administrarea agentiei e mult mai simpla. La randul lor, clientii pot alege toate tipurile de oferte pe care si le doresc, fie isi pot organiza pe cont propriu vacanta prin rezervarea biletelor de avion, a unei unitati de cazare potrivite, servicii de transfer aeroport si nu numai. Toate acestea sunt accesibile atat in versiunea mobila, cat si pentru desktop pentru mai multa flexibilitate.

Asadar, pentru integrare site tour operatori la Quick Sell nu sunt impuse taxe initiale, astfel ca totul e gratuit, iar orarul e foarte flexibil, astfel ca oricine are de-a face cu o problema o va putea rezerva in cel mai scurt timp, indiferent de ora. Per total costurile implicate sunt mult mai mici prin intermediul Quick Sell, astfel ca agentiile nu trebuie sa aloce bugete considerabile pentru a-si putea desfasura activitatea. Fie poti sa creezi un site complet nou, fie sa il modifici pe cel actual, prin intermediul functiilor la care ai acces acum totul va fi mult mai simplu, mai rapid, mai comod, dar si mult mai eficient. Totul e adaptat la nevoile actuale ale utilizatorilor care au parte de cele mai bune conditii atunci cand isi doresc sa isi pregateasca o vacanta de vis. Asadar, merita sa te interesezi de toate detaliile si de toate plusurile la care ai acces atunci cand apelezi la Quick Sell.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *